Oana Lis va deveni părinte. Blonda a făcut primele declarații despre copil

Oana Lis va deveni părinte. Blonda a făcut primele declarații despre copil
Oana Lis nu renunță la planul ei de a deveni părinte. Declarații despre copil

Oana Lis este din ce în ce mai aproape de a-și împlini visul, cel de a deveni mamă. Declarațiile vedetei despre copil: „Mi-am luat un certificat de părinte adoptator”

Oana Lis își dorește cu ardoare să devină părinte. Declarații despre copil

După 20 de ani de relație, Oana și Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, se iubesc tot cu patos. Deși nu mulți le-ar fi dat șanse să rămână împreună atâta vreme, sub privirile critice ale oamenilor, cei doi și-au continuat relația, cuplul lor ajungând astăzi să treacă testul timpului. Oana îi este alături lui Viorel Lis în orice situație și spune că lucrurile merg bine, dar simte că ceva lipsește. Într-o intervenție în cadrul emisiunii ”Star Matinal”, de la Antena Stars, aceasta a mărturisit că încă își dorește un copil și face tot ce îi stă în putință ca acest lucru să se întâmple.

„De când sunt cu Viorel am făcut de două ori brad. O să îmi iau niște crengi să miroasă a brad. Cred că ar fi fost frumos dacă aveam un copil. După o anumită vârstă nu te mai bucură că vezi un brad în casă. Eu am făcut pașii care erau de făcut. E destul de complicat cu el, atâtea frustrări, dar în situația dată este ok”, a declarat Oana.

„Mi-am luat un certificat de părinte de adoptator”, a afirmat Oana. Este vorba despre o procedură legală care trebuie urmată de către o persoană/familie pentru adopția internă, în cazul Oanei Lis, adopția unui copil aflat în sistemul de protecție. Pentru acest pas, vedeta a fost nevoită să obțină atestatul de persoană aptă să adopte. Mai exact, s-a adresat la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție Copilului în a cărei rază teritorială domiciliază sau unui organism privat român autorizat pentru realizarea procedurii de informare prealabilă și pentru demararea procesului de evaluare.

Ce spune despre starea de sănătate a lui Viorel Lis? 

Cât despre starea de sănătate a partenerului său, femeia afirmă că acesta nu mai este ca odinioară, atacurile cerebrale suferite afectându-l, dar că îi este alături.

„Eu îi dau putere și consider că iubirea dă foarte multă putere îți dă motivația de a trăi și atunci când știi că poți să vezi persoana dragă e bine. Dimineața facem glume unul de altul, e super haios. În continuare ne-am păstrat simțul umorului și întotdeauna ăsta a fost un ingredient principal între noi”, a mai spus soția fostului primar al Capitalei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI