Oana Lis le atacă pe vedetele care au fost in Maldive. Nu s-a mai putut abține și a răbufnit

Oana Lis le atacă pe vedetele care au fost in Maldive. Nu s-a mai putut abține și a răbufnit
Oana Lis le atacă pe vedetele care au ales în ultimele săptămâni destinația Maldive

Oana Lis e mai vocală decât niciodată și vine cu declarații surprinzătoare și pe cât se poate de naturală așa cum și-a obișnuit fanii. Ce spune despre vedetele care au luat cu asalt destinațiile exotice imediat la relaxarea măsurilor? Zeci de persoane publice au poposit în Maldive.

Oana Lis, atac la adresa vedetelor care au plecat în Maldive

Rețelele de socializare sunt pline de fotografii ale vedetelor care au ales ca destinație Maldive, după relaxarea măsurilor împotriva coronavirusului. Mulți dintre internauți au avut aceeași părere ca Oana Lis, mărturisind că expunerea exursiilor lor departe de casă în aceste vremuri sunt nepotrivite.În timpul acesta, cei din tabăra opusă le mulțumesc persoanelor publice care au reușit să le ofere o altă vedere.

„Nu ca ma oftic, dar va zic sincer eu dacă eram in Maldive acum (chiar dacă pe banii mei, meritul meu, riscul meu, barba mea…) …din respect si jenă pentru milioane de oameni , de români care au rămas fără joburi, cu afaceri închise, cu teama de virus si ce aduce el, cu școli închise, etc….nu as fi pus poze. Ma uit la poze pe Instagram zilele astea si pe mine nu mă influențează pozitiv…nu-mi provoacă bucurie, ci nervi. Vouă!?”
Oana Lis (Sursa: facebook.com)

De ce toată lumea a luat cu asalt plajele de acolo?

Mulți se întreabă de unde dorința tuturor de a petrece săptămâni bune fix acolo, cu toții. Simplu: destinația e una din cele mai sigure în aceste vremuri, mai ales că e una din puținele puse la dispoziție care primesc turiștii din orice colț al lumii. Chiar și Gina Chirilă a fost luată la rost de un urmăritor care a întrebat-o dacă nu cumva vacanțele vedetelor de la noi sunt pe gratis.

Îți spun eu că nu e nimic pe gratis. Dacă asta era curiozitate, eu zic să îți centrezi energia pe propriile dorințe pentru a le și îndeplini în loc să bârfești. Toată lumea a plecat în Maldive pentru că în alte părți nu prea mai poți, din cauza COVID-ului”, a răspuns soția lui Bogdan Vlădău.

Vedetele care au petrecut în aceleași locuri

Din gașca mare care a luat cu asalt peisajele superbe fac parte și: Laura Cosoi, soțul și cele două fiice, Adela Popescu alături de familie, Adelina Pestrițu, Andreea Raicu, Virgil Ianțu, Bianca Drăgușanu și mulți alți influenceri.

„Ne simțim bine, petrecem mult timp afară, copiii fac aerosoli, se joacă cu Rita- @lauracosoi și familia ei au căsuța de alături-iar eu stau pe bucățica de plajă din fața căsuței citind și uitându-mă în larg, cerându-i, peste măsura de des, ajutorul lui Radu, în privința copiilor, pe motiv că sunt însărcinată”, a detaliat artista pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI