Oana Andoni, mamă pentru a doua oară. Vedeta PRO TV a născut o fetiță perfect sănătoasă

Oana Andoni, mamă pentru a doua oară. Vedeta PRO TV a născut o fetiță perfect sănătoasă

Oana Andoni a devenit mămică pentru a doua oară! Frumoasa prezentatoare de la PRO TV și-a ținut sarcina secretă și a născut de curând o fetiță perfect sănătoasă. Vedeta a dezvăluit că este iarăși gravidă abia când era în luna a șaptea de sarcină.

Oana Andoni, mamă pentru a doua oară

Prezentatoarea de știri a adus pe lume o fetiță care a primit nota zece la naștere, din partea medicilor. Oana Andoni a devenit mamă a doua oară, dar a preferat să poarte sarcina secretă până când le-a dezvăluit tuturor adevărul. Vestea i-a bucurat pe cei care îi urmăresc buletinele de știri, dar și pe internauți.

Oana Andoni, mamă pentru a doua oară. Vedeta PRO TV a născut o fetiță perfect sănătoasă

Venirea pe lume a acestui copil a fost întâmpinată cu multă bucurie de Oana Andoni și soțul său, ambii fiind fericiți c-au făcut cunoștință cu noua membră a familiei lor, potrivit viva.ro. Vedeta de la PRO TV a anunțat în luna august 2019 că va mai avea un copil.

„Nu pot să spun că această veste ne-a luat prin surprindere pentru că atât noi, părinţii, cât şi bunicii ne-am dorit ca familia noastră să se mărească. Iar Erica, fetiţa noastră, este cea mai încântată! Ea ne tot întreba de ce nu are o surioară, insista aproape zilnic cu acest subiect şi acum este foarte curioasă cum o să arate cea mică, îi spune deja poveşti şi de-abia aşteaptă să o cunoască. În octombrie vom fi binecuvântaţi cu încă o minune în viaţa noastră şi ne pregătim cu drag pentru venirea ei pe lume. O aşteptăm cu nerăbdare”, povestea Oana Andoni cu câteva luni în urmă, când s-a aflat că este iarăși însărcinată.

Cum se simte vedeta după naștere

De 13 ani, Oana Andoni formează un cuplu cu omul de afaceri Cătălin Stoica. Cei doi s-au căsătorit în 2006 și mai au împreună o fetiță, pe Erica, în vârstă de 8 ani. La scurt timp după naștere, Oana Andoni le-a transmis tuturor un mesaj:

„Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru încă o minune, o binecuvântare în viața noastră. Mulțumesc doamnei doctor Roxana Constantin, un om deosebit care mi-a fost alături pe parcursul întregului drum, așa cum s-a întâmplat și la prima sarcină. Așteptăm să mergem cât mai repede acasă, unde sora mai mare este nerăbdătoare să începem o viață nouă în formulă completă”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI