Anamaria Prodan şi-a anunţat demisia de la PRO TV. Ce se află, de fapt, în spatele gestului său

Anamaria Prodan și-a dat demisia de la PRO TV, iar gestul său e unul care i-a lăsat pe fanii emisiunii „Gospodar fără pereche” cu un gust amar. În spatele deciziei s-a afla, de fapt, o promisiune pe care impresara și-a făcut-o. Soția lui Reghe a anunțat în direct faptul că se retrage, cel puțin temporar, din televiziune.

Anamaria Prodan şi-a anunţat demisia de la PRO TV!

Anamaria Prodan şi-a anunţat demisia de la PRO TV. Ce se află, de fapt, în spatele gestului său

Vedeta show-ului de la PRO TV a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță. A vorbit sincer despre cariera de pe micul ecran, dar și ce sacrificii a fost nevoită să facă. În calitate de mamă, Anamaria Prodan a recunoscut că nu petrece pe cât de mult timp și-ar dori cu fiicele sale.

De aceea a și renunțat la emisiunea care i-a adus și mai multă popularitate și simpatie din partea publicului.
Soția lui Laurențiu Reghecampf a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță și a făcut anunțul extrem de important. Impresara vrea să aibă mai mult timp pentru fiicele sale și să se ocupe de ele. A recunoscut că urmează o perioadă foarte aglomerată și în fotbal.

Dacă până acum a reușit să le împletească pe toate cu brio, se pare că aceasta a ajuns la capătul unor puteri, pentru că nu mai face față să se ocupe și de o emisiune TV. Se pare că și fiicele acesteia i-ar fi reproșat că petrece tot mai puține momente cu ele. Vedeta a vrut să nu mai fie pusă în postura în care ratează fără explicație meciurile de baschet al fiicei sale, Sarah.

De ce renunță la „Gospodar fără pereche”?

„Nu mai am cum. Intru în perioada de trasferuri la fotbal și trebuie să muncesc. Înseamnă să rup legătura cu familia, n-o să mai pot să-i văd deloc”, a spus Anamaria Prodan, în direct, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Anamaria Prodan a făcut luni anunțul care i-a șocat pe telespectatori, însă i-a asigurat că show-ul ei va rămâne pe mâini bune. „Vine cineva după mine, da, la fel de puternic, care o să-i însoare pe toți. Tot din lumea noastră vine și va fi ok”, a mai completat impresara.