O tânără studentă de 23 de ani a murit subit pe patul de spital. Ce au constat medicii legiști

O tânără studentă de 23 de ani a murit subit pe patul de spital. Ce au constat medicii legiști
Moarte fulgerătoare pentru o studentă de 23 de ani

O studentă la Drept, în vârstă de doar 23 de ani, a murit pe patul de spital, după ce a intrat de două ori în stop cardio-respirator. Medicii legiști au stabilit cauza morții la scurt timp după efectuarea necropsiei.

Care a fost cauza morții

Alexa R. era studentă la Facultatea de Drept din București și muncea din greu pentru a-și îndeplini visul de a devenit avocată. Învăța pentru un examen, moment în care a simțit o durere puternică la nivelul unui picior. Tânăra a decis să cheme o salvare, care a venit de urgență pentru a o transporta la spital. Din păcate, tânăra a decedat.

În urma necropsiei, medicii legiști au ajuns la concluzia că decesul a fost provocat din cauza unei tromboze la nivelul piciorului. În anul 2018, Alexa a finalizat studiile Colegiului „Brătianu”, iar în prezent era studentă la Drept. Prietenii tineri au trimis mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare.

„A absolvit Colegiul Naţional „Ion C. Brătianu”, în 2018, clasa a XII-a J, filologie engleză bilingv. Era studentă la Drept, în anul IV. Pe 14 ianuarie împlinise 23 de ani. Pe 31 ianuarie, a plecat dintre noi. Şi-a lăsat mama, şi-a lăsat prietenii şi colegii de facultate şi a plecat. Pe holul facultăţii au rămas doar urmele paşilor ei şi o fotografie încadrată de flori şi candele. Doamne-Doamne avea nevoie de un înger şi a luat-o la El. Prea devreme, Doamne!”, a scris prof. Iudita Dodu Eremia pe pagina de Facebook.

Un șofer de 29 de ani a murit la volan

Un șofer în vârstă de 29 de ani a decedat în timp ce se afla la volan, iar autoturismul a ajuns pe trotuar, unde a accidentat o fetiță de doar șase ani, care era cu mama sa. Accidentul a avut loc în municipiul Petroșani din județul Hunedoara.

”În data de 29 ianuarie 2022, Poliţia Municipiului Petroşani, a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Petroşani, a avut loc un eveniment rutier. Poliţiştii ajunşi la faţa locului, au constatat că, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din municipiul Petroşani, în timp ce conducea un autoturism, din motive medicale, a pătruns pe trotuarul din faţa unui imobil, moment în care a acroşat o fetiţă în vârstă de 6 ani care se afla împreună cu mama sa”, transmite IPJ Hunedoara.

Fetița a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Oamenii legii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă. Potrivit autorităților, șoferul ar fi decedat din motive medicale.