O super-vedetă PRO TV candidează la alegerile din România. Ce funcție vrea să ocupe Elena Lasconi

O super-vedetă PRO TV candidează la alegerile din România. Ce funcție vrea să ocupe Elena Lasconi
Elena Lasconi candidează la alegerile din România. Ce funcșie dorește să dețină?

Elena Lasconi s-a hotărât să candideze la următoarele alegeri. Locul în care dorește să dețină o funcție pe viitor este înghețat din anii 1990 și până acum. Vedeta Pro TV vrea să readucă la viață localitatea.

Elena Lasconi candidează la următoarele alegeri. Ce funcție vrea să ocupe?

Elena Lasconi s-a decis! Cunoscuta vedetă de la Pro TV va candidat la următoarele alegeri. Mai exact, aceasta dorește să devină primar la Câmpulung Muscel. Perioada de foc a sa va fi anul viitor.

„Elena Lasconi are de aproape 14 ani o casă la Câmpulung și s-a atașat foarte mult de plaiurile muscelene. Mai mult, Elena Lasconi a creat de mai mult timp o pagină Facebook, intitulată ”Elena Lasconi alege Câmpulung”, o pagină cu mii de fani și pe care cunoscuta realizatoare TV promovează constant orașul și plaiurile muscelene. Elena Lasconi și-a cumpărat căsuța din Câmpulung Muscel pentru că a îndrăgit locul, nu pentru că ar avea rude acolo și are frecvente postări legate de oraș, de plusurile și minusurile sale”
Sursa: jurnaluldearges.ro.

Elena Lasconi candidează la alegerile din 2020. Ce funcție dorește să dețină?
Elena Lasconi candidează la alegerile din 2020. Ce funcție dorește să dețină?

„O lipsă crasă de interes din partea autorităților locale”

Elena Lasconi a susținut că de când a început să petreacă timp constant în Câmpulung, nimic nu s-a schimbat. Ceea ce admiră cu plăcere la locul ei de suflet sunt clădirile istorice „pentru ce ar putea să devină, nu pentru ceea ce sunt.“

„Câmpulung a rămas înghețat în anii ’90. Nu s-a schimbat aproape nimic important de la revoluție încoace. Și nu trebuie să fii expert în urbanism sau politici sociale ca să îți dai seama că la mijloc stă o lipsă crasă de interes din partea autorităților locale. Nu vor să schimbe orașul. Nu vor să facă nimic. Mie îmi plac clădirile istorice din Câmpulung pentru ce ar putea să devină, nu pentru ceea ce sunt. Dar ca să se întâmple asta ar trebui să existe un alt tip de atitudine în primul rând din partea primăriei”
Elena Lasconi

Urmăriți Playtech.ro și pe