Mesajul dur al unui primar PSD, după eșecul Vioricăi Dăncilă la alegeri. Detalii nebănuite din culisele partidului din care face parte

Viorica Dăncilă este criticată de tot mai mulți oameni din interiorul PSD

Tot mai mulți social-democrați o critică pe Viorica Dăncilă după înfrângerea de la alegerile prezidențiale. Printre ei se află și primarul orașului Pucioasa din județul Dâmbovița, care a postat pe Facebook un mesaj dur. Acesta este de părere că PSD se degradează tot mai mult și că românii merită mai mult din partea politicienilor.

Viorica Dăncilă este criticată de tot mai mulți oameni din interiorul PSD

Printre cei care au atacat-o pe Viorica Dăncilă după înfrângerea de la alegerile prezidențiale se află și Constantin Ana, primarul PSD al orașului Pucioasa din județul Dâmbovița. Acesta a postat un mesaj dur pe contul personal de Facebook.

„Punct! Și de la capăt! A venit vremea ca acest partid care de ceva timp se degradează într-un ritm alert să se trezească! De trei ani de zile le spun colegilor mei că este imperios necesar să ne revenim, să ne întoarcem la oameni!!! De trei ani de zile le spun că agenda lor personală trebuie să ajungă la gunoi și noi trebuie să ne concentrăm pe OAMENI și nevoile lor!

De trei ani de zile primarii PSD trebuie să susțină și să repare greșelile conducerii centrale! De trei ani de zile conducerea partidului ne-a transformat din oameni respectabili în niște paria ai societății!!! Ajunge!!! Adio Viorica!!! Adio Rovana!!!

Țara lui Dragnea a murit și voi v-ați străduit luni de zile să ne mințiți că totul e bine! Țara asta, OAMENII, merită mult mai mult!!! NOI merităm mult mai mult!”, a scris Constantin Ana pe rețeaua de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI