Bobiță din Las Fierbinți, ipostază inedită! Cum a fost surprins actorul de la PRO TV alături de familia sa

Bobiță din Las Fierbinți, ipostază inedită alături de familia sa

Cum i-a prins sfârșitul de an pe Mihai Bobonete, Bobiță din ”Las Fierbinți”, și familia sa? Actorul de la PRO TV a fost în culmea fericirii.

Bobiță din ”Las Fierbinți”, ipostază inedită alături de familia sa

Drumuri, show-uri, filmări, însă puțin timp pentru cei dragi. Mihai Bobonete, actorul care îl interpretează pe Bobiță în serialul de comedie ”Las Fierbinți” de la PRO TV este un om ocupat. Pe lângă filmările pentru serial, noul sezon fiind deja pe drum, și spectacolele de stand-ul comedy, comediantul dublează voci pentru filme. Mai nou, îi putem recunoaște timbrul lui  Olaf, omul de zăpadă din filmul de desene animate ”Regatul de Gheață 2”.

„Pentru cei care încă mai au dubii, aflaţi că vocea lui Olaf (n.r. simpaticul om de zăpadă) este a mea în versiunea dublată în română. Acum, ţinând cont că vine «Frozen 2», nu ştiu dacă voi fi tot eu. Ultima oară le-am cerut o sumă modică ăstora cu dublajele şi tot li s-a părut mult. Vedem ce o fi”, scria Bobonete, în vară, pe rețelele de socializare.

Cum a fost surprins actorul de la PRO TV alături de familia sa?

Pelicula a avut premiera pe 22 noiembrie 2019, iar filmul a putut fi vizionat în formatele 3D IMAX, subtitrat și dublat. Actorul a venit la debut cu toată familia sa.

Bobiță din Las Fierbinți, ipostază inedită! Cum a fost surprins actorul de la PRO TV alături de familia sa
Mihai Bobonete, soția sa, Cătălina, și copii lor, Octavian și Maria

„Suntem foarte bucuroşi că am pus vocea lui Olaf şi a doua oară. E dificil de pus voci, iniţial am crezut că este o joacă de copii şi mă gândeam că e foarte amuzant să te prosteşti. De la primul Olaf de acum câţiva ani am învăţat cât de dificil e, chiar mi-am pierdut vocea. Trebuie să ştii cum e. Actorii profesionişti, Pavel Bartoş şi Şerban Pavlu, au o pregătire, nu ca mine. Este dificil, la mine s-a nimerit. M-am bucurat, am văzut filmul şi ştiu cum va fi primit, mi-ar fi părut rău dacă nu pun vocea pentru Olaf”, a spus Mihai Bobonete pentru Click!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI