O somitate a României a fost răpusă de virus. Doliu mare în țară, în aceste clipe grele

O somitate a României a fost răpusă de virus. Doliu mare în țară, în aceste clipe grele
Un reputat chirurg din Romania a murit de coronavirus

Este doliu mare în țară după ce o somitate a României a fost răpusă de coronavrius. Octavian Dumitru Unc, unul dintre cei mai cunoscuți chirurgi din Constanța, a decedat, sâmbătă dimineața, după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

Doliu în lumea medicală din România. O somitate din domeniul chirurgiei a murit de coronavirus

Este doliu în lumea medicală din România după ce o somitate din domeniu a decedat de coronavirus.  Unul dintre cei mai renumiți medici din Constanța, reputatul chirurg Octavian Dumitru Unc, a fost răpus de coronavirus.

Celebrul medic avea 63 de ani, iar anunțul morții a venit ca un trăznet pentru toți cei care l-au cunoscut. Anunțul morții a fost făcut de către cunoscuții medicului Octavian Dumitru Unc, care au anunțat vineri noaptea, că starea chirurgului este foarte gravă și i-au îndemnat pe cei care îl cunosc să se roage pentru el.

Doliu in lumea medicala din Romania, din cauza coronavirusului
Doliu in lumea medicala din Romania, din cauza coronavirusului

Starea medicului Octavian Dumitru Unc s-a agravat de vineri noaptea

Profu’ Unc trece acum (vineri – n.r.) prin momente dificile. Haideți toți, fiecare după cum putem, să ne rugăm împreună în această seară. 5 minute, între 00:00 – 00:05, pentru noi nu sunt multe, dar pentru dânsul sigur vor reprezenta mult! Dumnezeu să-i dea multă sănătate”, au scris apropiații medicului chirurgului, pe pagina de Facebook.

Nici rugăciunile nu l-au mai ajutat pe medic, astfel că sâmbătă dimineața, pe pagina de Facebook a chirurgului Octavian Dumitru Unc a fost anunțat decesul acestuia. De asemenea, anunțul morții medicului Octavian Dumitru Unc a fost postat pe paginile de Facebook ale mai multor unități spitalicești. În plus, Biblioteca Județeană Constanța a anunțat trecerea în neființă a cunoscutului chirurg.

Cine este medicul Octavian Dumitru Unc

Octavian Dumitru Unc avea 63 de ani, iar din 2015 era directorul medical al Medical Analysis Constanța (MACTA), prima clinică privată de chirurgie din județul Constanța.

De asemenea, medicul Octavian dumitru Unc era și profesor universitar la Universitatea „Ovidius” din Constanța, membru colaborator al diviziei CRIFST de Istoria Științei, Academia Română, din 2010.

40 de cadre medicale din România au murit după ce au fost infectate cu coronavirus

Până în prezent, la noi în țară au fost infectate cu coronavirus 5000 de cadre medicale, iar 40 dintre aceștia au decedat răpuși de coronavirus. De asemenea, în lumea întreagă, 8000 de cadre medicale  au murit de coronavirus.

Potrivit impact.ro, medicii au un tratament secret cu care se imunizează în fiecare zi. Astfel, mii de medici din toată țara iau de mai multe luni Detrical (2000 de unităti/zi), o pastilă de Seleniu/Zinc și una de Vitamina C. Chiar și așa, unii dintre cadrele medicale, din nefericire, pierd lupta cu coronavirusul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI