O rusoaică plânge în hohote după ce i s-a blocat accesul la banii de pe Instagram. Nu a spus un cuvânt despre război VIDEO

O rusoaică plânge în hohote după ce i s-a blocat accesul la banii de pe Instagram. Nu a spus un cuvânt despre război VIDEO
O rusoaica plange in hohote dupa ce i s-a blocat accesul la banii de pe Instagram. Nu a spus un cuvant despre razboi VIDEO

Drama rușilor nu este faptul că armata țării lor atacă oraș după oraș în Ucraina și omoară oameni nevinovați, ci faptul că li se închid conturile de socializare și nu mai pot mânca la restaurante de tip fast-food. Un ucrainean a postat mai multe mesaje ironice la adresa unor rusoaice care plâng pentru că „își vor pierde” conturile monetizate de Instagram și că nu vor mai avea ce mânca după decizia McDonald`s și a altor coloși din Occident de a se retrage de pe piața rusă.

Nepăsarea rușilor. Plâng pentru închiderea Instagram, dar nu scot un cuvând despre războiul din Ucraina

În una dintre postările sale de pe Twitter, ucraineanul pe nume Ivan a scos la iveală „tragedia” rușilor de a rămâne fără Instagram și a prezentat o bloggeriță care plânge în hohote că își va pierde contul de pe platforma de socializare.

„Dacă încă mai ai sentimente sentimentale față de „rușii obișnuiți” din cauza sancțiunilor, iată un „blogger” care plânge că nu va putea accesa Instagram-ul monetizat. Nu pentru că civilii ucraineni sunt îngropați în gropi comune”, a scris acesta în dreptul postării.

Ivan a continuat despre o altă bloggeriță: „Și aceasta. Ea spune că «casa ei arde», referindu-se la contul ei de Instagram”.

Tânărul continuă cu o postare a unei rusoaice care se plânge că „nu va mai avea ce mânca” după ce McDonald’s a anunțat retragerea din Rusia.

„Și asta este foarte trist, dar e nu despre faptul că armata ei șterge orașe din Ucraina, mai degrabă despre „Lipton, Doritos și McDonald’s” din Rusia. „Ce voi mânca?”, strigă ea. „Ce cadouri mi se vor oferi de ziua mea? Hârtie igienica?!”, mai postează bărbatul pe Twitter.

Despre o altă tânără, Ivan spune: „Tipa asta are și ea o problemă normală, e nemulțumită de faptul că Instagram nu va semnala comentarii sau postări despre teroriștii din regimul Putin, spunând: «Acesta este Occidentul tolerant, care a vrut să ne facă să iubim homosexuali». De asemenea, ea spune că «Ucraina și Rusia vor deveni una (un singur stat – n.r.) în curând”.

„Aceasta are o criză. Din cauza orașelor ucrainene distruse? Nu. Din cauza Instagram. Ea spune: «V-am susținut întotdeauna pe toți, Z-ul vostru (armata rusă – n.r.). Deportați-i pe toți nenorociții de ucraineni. Fiecare postare a mea a fost despre cât de grozavă este Rusia»”, mai povestește Ivan.

Citește și: „Previziunea lui Fukuyama despre războiul Ucraina – Rusia. A anunțat cine va câștiga, în 8 pași simpli”