01 iun. 2021 | 16:43

O româncă i-a făcut mari probleme Serenei Williams: ”Un moment dificil”

Sport
O româncă i-a făcut mari probleme Serenei Williams: ”Un moment dificil”
O romanca i-a facut mari probleme Serenei Williams:

Victorie cu gust doar dulceag pentru Serena Williams. Fostul lider mondial al tenisului feminin abia a câștigat primul ei meci de la Roland Garros 2021 în fața româncei Irina Begu. Care a fost cel mai dificil moment al partidei și cum era să piardă Serena.

O româncă i-a făcut mari probleme Serenei Williams

Sportiva de 39 de ani abia a învins-o pe românca noastră în primul set. Begu a fost pe punctul de a câștiga primul set al meciului, dar a pierdut după ce a irosit două mingi decisive în tiebreak, spre ghinionul său. Serena și-a revenit miraculos în setul secund, obținând victoria contra româncei.

După terminarea partidei, Serena Williams a declarat că Irina Begu i-a făcut mari probleme și s-a temut că va pierde jocul. Deși are în palmares trei trofee de la Roland Garros, în anii 2002, 2013 și 2015, French Open-ul este turneul la care ex-liderul mondial are cel mai mic procentaj de meciuri câștigate, 84%.

Serena Williams: Sunt fericită că am reuşit să salvez acele momente (n.r. – mingile de set). N-am vrut să pierd primul set. Ştiu ce am de făcut într-un moment dificil, pentru că am fost aici de un milion de ori.

Patrick Mouratoglou: Primele tururi de la Roland Garros sunt întotdeauna grele pentru că trebuie să-ţi găseşti ritmul. Iar Serena Williams a făcut un meci excelent.

Cum a fost Irina Begu la un pas să câștige meciul cu Serena

Begu părea că va câștiga împotriva Serenei Williams. Ex-liderul mondial a condus cu 3-1 şi 5-2, dar apoi s-a lovit de revenirea spectaculoasă a jucătoarei din România. Care a luat patru game-uri la rând pentru a trece în avantaj: 6-5! La acest scor, Begu a servit pentru câştigarea setului, însă, din păcate, Williams s-a dus la 40-15 şi a luat game-ul, la 30: 6-6.

Şi în tiebreak, Begu a fost la un pas de a lua setul! Pentru că a avut 6-4 şi două mingi de set! Le-a irosit însă pe ambele şi a cedat cu 6-8! Ieşită dintr-o situaţie extrem de delicată, Williams a pornit mai bine, în actul secund. Cu un break pe care apoi l-a consolidat imediat: 2-0. A fost începutul sfârşitului pentru Begu care, ulterior, a cedat şi acest set, scor 2-6.

Serena Williams și Irina Begu s-au mai întâlnit pe zgură în anul 2016, când românca noastră a fost învinsă de fostul lider mondial în semifinalele turneului de la Roma, cu scorul 4-6, 1-6. Williams va juca, în turul II, împotriva unei alte românce, Mihaela Buzărnescu, ocupanta poziției 174 WTA.

Tot în turul 2 s-a calificat și Sorana Cîrstea, după ce a triumfat asupra jucătoarei Johanna Konta, scor 7-6(5), 6-2. Ana Bogdan va evolua direct în turul 3, după ce Naomi Osaka s-a retras de la Roland Garros.

Parteneri
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
Redactia.ro
Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „Pe barosăneală, așa cum îi plăcea ei!”
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Sticlele care distrug sănătatea. Provoacă boli grave
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Medicul care l-a operat a anunțat acum. FLORIN PIERSIC...
Capital.ro
Când pică Paștele în 2025. Se întâmplă asta o dată la câțiva ani
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
CUTREMUR în RomâniaI! UNDE s-a SIMȚIT cel mai PUTERNIC
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro