O româncă din Italia, găsită fără suflare în apartamentul său din Napoli. Era plină de răni și avea urme de sânge

O româncă din Italia, găsită fără suflare în apartamentul său din Napoli. Era plină de răni și avea urme de sânge
O româncă din Italia, găsită fără suflare în apartamentul său din Napoli

Ieri dimineață, o româncă care muncea în Italia a fost găsită moartă, în propriul ei apartament din zona La Sentinella din Casamicciola Terme, provincia Napoli, regiunea Campania. Femeia lucra în Italia ca și badantă.

Româncă găsită moartă în Italia

Potrivit anchetatorilor, femeia avea câteva răni pe corp și s-au găsit urme de sânge în aproprierea trupului neînsuflețit. Cel care a făcut descoperirea șocantă a fost soțul ei. Din primele informații, se pare că românca avea câteva tăieturi mici, însă nu foarte evidente, iar lângă corpul acesteia se aflau urme de sânge.

Femeia ar fi murit cu câteva ore înainte de a fi găsită. După ce a găsit cadavrul soției, bărbatul a ieșit în stradă pentru a cere ajutor, deoarece nu putea cere intervenția prin telefon la numărul de urgențe. Poliția de rutieră din Casamicciola Terme a intervenit pentru a-i acorda ajutor bărbatului.

Vecinii nu au văzut-o pe româncă, însă au auzit muzică venind din casa în care a fost găsită fără suflare. Oamenii legii fac investigații pentru a afla cum s-a întâmplat tragedia și care au fost cauzele decesului femeii.

De asemenea, anchetatorii au solicitat o autopsie pentru a clarifica cauzele reale ale decesului. Cadavrul urmează să fie transferat la secțiunea de anatomopatologie a II-lea Policlinico di Napoli.

O badantă româncă s-a sinucis în Italia

O badantă în vârstă de 51 de ani s-a sinucis. Aceasta lucra în nordul Italiei. Femeia a fost găsită moartă de către carabinieri, după ce au fost anunțați de către fata bătrânei pe care o îngrijea. Sora femeii a mărturisit că vorbea aproape în fiecare zi cu Mirela. În ultima vreme, aceasta îi spunea că aude voci și că i se pare că e urmărita pe stradă de toată lumea.

Femeia a ajuns să nu mai iasă din casă deloc, izolându-se. Bătrâna pe care o îngrijea Mirela și-a dat seama de problemele sale și a sfătuit-o să meargă la un psiholog pentru a discuta, însă românca a refuzat. Într-o zi, fiica bătrânei a venit în vizită și a găsit-o pe mama ei singură, așezată pe un fotoliu.

A văzut că îngrijitoarea este de negăsit, așa că a decis să alerte autoritățile. Mirela a fost găsită o zi mai târziu. Din păcate, fără viață, la ultimul etaj din blocul în care muncea. Aceasta decis să-și pună capăt zilelor.

”Mirela este victima a ceea ce numim Sindromul Italia, după mulți ani lucrați ca îngrijitoare a intrat într-o depresie puternică și ieri a decis că e mai bine să ne părăsească pentru totdeauna”, a spus sora femeii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI