Cu ce va înlocui Kanal D emisiunea Exatlon. Revine Roata Norocului, dar și alte emisiuni cu tradiție

Cu ce va înlocui Kanal D emisiunea Exatlon. Revine Roata Norocului, dar și alte emisiuni cu tradiție
Emisiunea Exatlon se va încheia

Emisiunea Exatlon o să dispară de la Kanal D și apar noi modificări în grila de programe. Revin Roata norocului și alte emisiuni îndrăgite de fanii acestui canal Tv.

Cei care s-au săturat de Exatlon au, în sfârșit, un motiv de bucurie pentru că emisiunea se va încheia, iar în locul ei vor fi difuzate altele. Cei care, dimpotrivă, erau înnebuniți după acele probe sportive și după scandalurile stupide dintre concurenți, s-ar putea să fie mai triști, dar nu pentru mult timp, deoarece Kanal D anunță câteva modificări interesante în grila de programe.

Cu ce va înlocui Kanal D emisiunea Exatlon

În loc să cheltuie sume uriașe pentru Exatlon, Kanal D se întoarce la emisiunile sale „clasice”, adică Roata norocului, Se strigă darul și Ochii din umbră.

Emisiunea Se strigă darul este cea care dă startul grilei de vară a celor de la Kanal D. Prezentatorii Andreea Mantea și Mihai Mitoșeru revin cu un nou sezon care va fi difuzat începând de luni, 15 iunie, de la ora 20:00.

„De abia aștept sa înceapă noul sezon. Sunt nerăbdatoare sa împărtășesc experiența mea cu telespectatorii, să vadă ce obiceiuri și tradiții încă se păstrează la nunțile din diferite regiuni din România”, a declarat Andreea Mantea, entuziasmată.

Emisiunea Exatlon o să dispară de la Kanal D și apar noi modificări în grila de programe. Revin Roata norocului și alte emisiuni îndrăgite de fanii acestui canal Tv.

Urmează apoi Roata norocului care va învârti iar, la propriu, șansele românilor de a câștiga premii semnificative sau, dimpotrivă, să-i dezamăgească. Emisiunea, prezentată de Bursucu și Ana-Maria Barnoschi, va începe de duminică, 16 iunie, tot de la ora 20:00. Prima ediție pe acest an a emisiunii îi avea ca invitați pe Lili Sandu și Pepe.

„Reîncepe aventura cu premii uriașe, cu multă distracție; dacă vă era dor de râsul colegei mele de platou, Ana-Maria Barnoschi, o să vă bucurați din plin de energia ei. Avem foarte multe premii, constând în bani, vacanțe, electronice și electrocasnice”, a promis Bursucu.

Nu în ultimul rând, începe un nou sezon din Ochii din umbră, cu Ernest. Va începe tot pe 16 iunie, dar de la ora 22:00. Nu uita, însă, că e o emisiune de tip fake reality, deci acele povești prezentate sunt fictive (desprinse din realitate, dar imaginare), iar cei care interpretează rolurile sunt plătiți să respecte un scenariu prestabilit.

„Nu de puține ori am fost întrebat pe stradă când revine Ochii din umbră. În noul sezon, telespectatorii vor avea parte de multă acțiune, am filmat prin toată țara; așa cum v-am obișnuit, vom prezenta cazuri ieșite din comun, situații în care cu siguranță unii dintre cei care ne vor urmări se vor regăsi sau din care vor avea ceva de învățat”, a spus Ernest, conform Paginii de Media.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI