05 mart. 2021 | 13:20

O nouă victimă a dentistului acuzat de viol rupe tăcerea. Ce i-ar fi făcut e șocant

Știri generale
O nouă victimă a dentistului acuzat de viol rupe tăcerea. Ce i-ar fi făcut e șocant
Un nou caz de viol pus în cârca medicului stomatolog

Cazul concurentei iUmor, Ștefania Costache a scandalizat opinia publică. Tânăra acuza un medic stomatolog că ar fi violată, după ce ar fi drogat-o. După ce Ștefania Costache a decis să vorbească despre cele întâmplate, un nou caz iese în evidență. Se pare că o altă tânără, la vremea aceea având 17 ani, ar fi fost abuzată de același medic stomatolog. Totul a fost relatat de victimă în cadrul emisiunii ”Acces Direct”.

Acuzațiile emise de Ștefania Costache

Cazul de viol relatat de Ștefania Costache a scandalizat mediul online, dar și opinia publică. Tânăra a decis să vorbească despre cele petrecute în cadrul emisiunii ”XtraNightShow”, de la Antena Stars. Tânăra l-a acuzat pe medicul ei stomatolog că ar fi drogat-o și ulterior violat-o în apartamentul său, iar Ștefania declara că nu și-aduce aminte nimic din cele întâmplate, concluzia fiind că într-adevăr fusese drogată.

”Am fost la acest medic pentru a-mi aplica o bijuterie dentară. M-a invitat să fumez, să stăm de vorbă, dar eu îi spuneam că mă grăbesc. Și-a terminat țigara și a venit să îmi spună că am o căriuță. Am revenit pentru acea intervenție.

(..) Începusem să nu îmi mai simt mâinile și picioarele. Apoi a început să pună mâna pe mine, pe picioare, apoi pe sâni, am dat să mă ridic și am căzut. I-am spus că sunt conștientă și că știu ce vrea să îmi facă.”, declara Ștefania Costache.

Un nou caz de viol pus în cârca medicului stomatolog

După dezvăluirile făcute de Ștefania Costache, se pare că un nou caz a ieșit la suprafață, după relatările unei tinere în cadrul emisiunii ”Acces Direct”, de la Atena 1. În platoul emisiunii moderate de Mirela Vaida, recomandată ca fiind Alina, a relatat un episod petrecut pe vremea când avea 17 ani. Episodul l-ar fi avut ca personaj negativ exact pe același medic stomatolog acuzat de Ștefania Costache de viol.

Evenimentele se întâmplau în urmă cu 7 ani. Ceea ce-și mai aduce aminte este locația unde se afla cabinetul medicului în cauză. Era vorba de o garsonieră, iar ceea ce a atras atenția, spune Alina, era lipsa unei asistente, așa cum era normal să se întâmple.

”După ce a plecat doamna dinaintea mea a încuiat ușa, spunea că vrea să fumeze. M-a pus pe scaun, a început să lucreze. Am simțit că se învârte tot cabinetul cu mine. Nu mi-a făcut niciun fel de anestezie sau ceva. Mi-a dat de mai multe ori cu acest spray în gură și tot mă întreba dacă am amorțit

Cred că m-a drogat pentru că eu făceam, ractic, tot ce îmi spunea el. După ce a terminat la măsea, mi-a spus să mă ridic de pe scaun. M-a ținut el, pentru că nu mai puteam să merg pe picioare”, a povestit tânăra la ”Acces Direct”.

”Eram foarte conștientă, dar nu puteam să fac nimic”

Tânăra și-a continuat povestea, iar cele relatate de ea eraru asemănătoare detaliilor furnizate de Ștefania Costache în relatările sale despre incidentul petrecut în cabinetul medicului stomatolog acuzat de viol. Detaliile furnizate de noua victimă a medicului stomatolog, nu fac altceva decât să întărească acuzațiile inițiale, venite din partea bloggeriței Lolrlei.

”Eram foarte amețită, după a început să mă pipăie. Eram foarte conștientă, dar nu puteam să fac nimic. L-am împins, el tot mă pipăia. A mers mai departe, mi-a dat pantalonii jos, s-a frecat de mine și a ejaculat. Practic a fost un viol, doar că nu s-a ajuns la acel tip de act sexual, pentru că a ejaculat înainte de a se întâmpla ceva.

Am plecat singură, pe picioare de la cabinet. După 2-3 zile m-a sunat și mi-a zis să merg la dânsul la cabinet pentru o albire grauită, pentru că urma 8 martie. L-am întrebat <ce mi-ai făcut>, mi-a spus că <ne-am simțit bine amândoi>, și i-am zis că nu, doar el s-a simțit bine. Toată viața o să îmi amintesc lucrul ăsta, m-a marcat foarte mult”, a încheiat Alina, la Acces Direct.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Obligație totală în România. S-A DAT ORDIN direct de la Guvern: Deja avem o creştere
Capital.ro
Câte calorii are, de fapt, un mic. Medic: ”Așa vă dați seama că este un mic bun!”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Alertă în SPAȚIUL AERIAN ROMÂNESC! Avion IRANIAN, interceptat
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro