O nouă schimbare în cazul Caracal. A apărut dovada clară că Luiza Melencu a fost ucisă de Gheorghe Dincă

O nouă schimbare în cazul Caracal. A apărut dovada clară că Luiza Melencu a fost ucisă de Gheorghe Dincă
A apărut dovada clară că Luiza Melencu a fost ucisă de Gheorghe Dincă

În cazul Caracal s-a anunțat o nouă schimbare. A apărut dovada clară că Luiza Melencu a fost ucisă de Gheorghe Dincă. Informațiile sunt susținute de avocatul inculpatului.

Schimbare în cazul Caracal. Dovada că Luiza Melencu a fost ucisă de Gheorghe Dincă

Suspectul principal în cazul Caracal, Gheorghe Dincă, și-a recunoscut ambele crime, atât în cazul Alexandrei Măceșanu, cât și al Luizei Melencu încă din luna iulie. Inculpatul a susținut atunci, ca și acum, că fetele ar fi venit de bună voie la el pentru plăceri trupești. Acuzatul a mai spus și că le-a bătut pe cele două adolescente.

Acum, cazul Caracal vine cu informații clare, susținute de avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi, la Antena 3. Apărătorul lui Dincă spune că există probe în dosar care arată că Luiza este moartă. De asemenea, avocatul Lascoschi a declarat că nu există o a treia victimă, după cum se vehicula, ci doar două.

”Există și probe tehnico-științifice. Luiza e moartă”

„Gheorghe Dincă are regrete și plânge, se gândește și la familiile victimelor și la familia lui. El a început să conștientizeze la un moment dat. Eu cred că a fost o problemă și pentru faptul că nu și-a luat medicamentele care trebuia.

O nouă schimbare în cazul Caracal. A apărut dovada clară că Luiza Melencu a fost ucisă de Gheorghe Dincă
Avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi, susține că există probe la dosar care să ateste faptul că Luiza Melencu este moartă

Probele care dovedesc că Luiza e moartă există în sine. Există și probe tehnico-științifice. Expertizele INML care arată anumite lucruri cu titlu științific. Nu e vorba decât de declarațiile lui. În ceea ce o privește pe Alexandra, cunoașteți situația.

În ceea ce o privește pe Luiza, există fragmente osoase de natură umană care au fost trimise la FBI. Așteptăm acum expertiza. E clar că nu există a treia victimă. Există doar două victime. El a fost cooperant de când am intrat eu în dosar, chiar înainte”, a declarat Lascoschi.