S-a aflat. Gheorghe Dincă are mari probleme în puşcărie. Ce îi fac ceilalţi deţinuţi în fiecare zi

S-a aflat. Gheorghe Dincă are mari probleme în puşcărie. Ce îi fac ceilalţi deţinuţi în fiecare zi
Gheorghe Dincă că are probleme mari în închisoare

Gheorghe Dincă are mari probleme în închisoare! Colegii de celulă sunt șocați de ceea ce face și îi adresează des cuvinte jignitoare. Ce se întâmplă în spatele gratiilor?

Gheorghe Dincă are probleme mari înn închisoare

Gheorghe Dincă revine cu noi doleanțe. Acesta este revoltat acum din cauza curățeniei din închisoare. Inculpatul se plânge des colegilor că lenjeria de pat nu este schimbată, iar deținuții îl înjură des. Mai mult decât atât, nu doar că a sesizat în mod repetat problema aferentă, ci a și făcut mare scandal pe tema aceasta.

De asemenea, se plânge și de mâncare, care este prea acră. Acesta a depus o reclamație în cadrul Arestului Central pentru a-și spune nemulțumirea față de igiena din spatele gratiilor. De assemenea, le-a reproșat oamenilor legii faptul că toți colegii de celulă în înjură des și a amenințat că dacă nu i se vor îndeplini condițiile, nu va mai coopera cu anchetatorii deloc.

Dincă are mari probleme în închisoare
Dincă are mari probleme în închisoare

Ce alte dolenațe a mai avut Dincă?

Gheorghe Dincă a avut nenumărate cerințe de la momentul în care a fost prins de polițiști și până acum. Nu cu mult timp în urmă, a cerut un preot ca să se spovedească, dar anchetatorii au refuzat vehement cererea.

„Un alt adevăr îl spui preotului decât anchetatorilor, şi s-a dat ordin pe unitate: «Opriţi preotul! Să nu aibă ăsta acces la vreun popă! S-a terminat cu noi! Dacă-şi dă ăsta drumul la popă, şi spune ăsta ce-o fi făcut, cum a făcut, ori ne mai face 20 de dosare, cu 20 de moarte răpite, p-astea nu le mai recunoaşte, mai spune pe unde-au plecat, ne-am nenorocit! Până nu terminăm ancheta, niciun popă! Păziţi-l de popă, să nu recunoască la vreun popă ce a făcut ăsta cu adevărat!». Am spus că e ordin pe unitate, dacă se apropie vreun popă de Dincă, e nenorocire”
Tonel Pop, avocatul familiei Melencu