O nouă reacție publică a Andreei Bălan, în plin scandal de divorț. ”Nu am timp să fiu supărată!”

O nouă reacție publică a Andreei Bălan, în plin scandal de divorț. ”Nu am timp să fiu supărată!”
O nouă reacție publică a Andreei Bălan, în plin scandal de divorț

Cuplul format din Andreea Bălan și George Burcea se află de o perioadă în lumina reflectoarelor, după ce s-a zvonit că sunt foarte aproape de separare. După ce a scris că ”nu divorțează, ci doar că relația lor trece printr-un impas”, artista a venit cu o nouă reacție.

Andreea Bălan, o nouă reacție publică, în plin scandal de divorț

Supozițiile despre un posibil divorț între Andreea Bălan și George Burcea au luat cu asalt showbiz-ul autohton. Vestea rupturii dintre ei i-a luat pe toți prin surprindere, iar fanii așteptau, după îndelungi discuții afișate în ziare sau la TV, o reacție din partea celor implicați, în speță cântăreața sau actorul.

O nouă reacție publică a Andreei Bălan, în plin scandal de divorț. ”Nu am timp să fiu supărată!”
Andreea Bălan și George Burcea s-au cununat religios pe 15 septembrie 2019, iar nași le-au fost Aurelian Temișan și Monica Davidescu

După ce niciunul dintre ei nu a infirmat, dar nici nu a confirmat zvonurile apărute, Andreea a reacționat la reproșurile venite din partea unui fan. Admiratorul a blamat-o pentru faptul că nu declară nimic în legătură cu posibilul divorț.

„Nu am timp să fiu suparată!”

„Nu s-ar mai scrie și o să înceteze toată vâlva asta dacă faci o declarație, scurtă și la obiect, punct. Suntem împreună, nu divorțăm. Relația trece printr-un impas, rog să ne respectați intimitatea”, a scris artista.

 

View this post on Instagram

 

be so busy that you have no time to be sad? #quotes #time

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on


Acum, vedeta a întărit ideile dezvăluite, într-o nouă postare pe Instagram. Solista a notat, în descrierea unei imagini, un citat care, cel mai probabil, îi descrie ”crezul” după care se ghidează în prezent.

„Be so busy that you have no time to be sad?”(Fii atât de ocupat, încât să nu ai timp să fii ocupat), a scris Andreea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI