Aurelian Temișan i-a dat de gol. Andreea Bălan și George Burcea, tot mai aproape de divorț

Aurelian Temișan i-a dat de gol. Andreea Bălan și George Burcea, tot mai aproape de divorț

Andreea Bălan și George Burcea au făcut cununia religioasă pe 15 septembrie 2019, iar nași le-au fost Aurelian Temișan și Monica Davidescu. Deși nu a trecut mult de la marele eveniment, zvonurile despre divorț și-au făcut loc. Aurelian Temișan, fiind în măsură, dar și afectat de situația prin care trec finii lui, și-a expus punctul de vedere pe rețelele sociale.

Aurelian Temișan i-a dat de gol pe Andreea Bălan și George Burcea. Sunt tot mai aproape de divorț

Andreea Bălan este o ființă hotărâtă, care vrea copii, o familie, dar și ca tatăl micuților să fie lângă ei. George, nu atât de autoritat precum soția sa, un om sensibil, boem, este un om care a suferit foarte mult în trecut, având parte de unele experiențe traumatizante în familie. Păreau să formeze un tot, din punctul multora de vedere, iar, cu dorința arzătoare a solistei de a avea o familie, fericirea părea că va ajunge pentru o viață. S-a ajuns, totuși, la divorț.

E drept, evenimentele nu au izbucnit acum, dar, datorită inițiativei lui George de a face o campanie împotriva violenței domestice, amintirile au ieșit la suprafață. Andreea s-a opus, susținând că visul său va atrage scandal asupra familiei, iar totul se va resfrânge asupra ei și fetițelor. Cu toate acestea, el s-a ambiționat, se pare că și susținut de câțiva prieteni. De asemenea, actorul nu mai poartă nici verighetă.

Drept urmare, Aurelian Temișan a postat pe Facebook un mesaj în care își exprimă sprijinul pentru finii lui. În schimb, artistul lasă loc de interpretări, lucru care ne duce cu gândul că zvonurile lansate despre neînțelegerile dintre George și Andreea, dar mai ales cele legate de divorț, ar fi adevărate.

„În general în viață, totul e corigibil, dacă se vrea”

„În ultimele zile am fost sunat direct, am fost întrebat în mesaje la postări, în mesaje private, chiar și direct pe stradă sau în discuții avute în alte cercuri, ce se întâmplă cu Andreea și George? Ei bine… nu știu exact. Nu știu nu pentru că nu mă interesează, nu știu pentru că nu voi intra în casa, viața și sufletul lor cu forța. (…)Eu cred că, în general în viață, totul e corigibil, evident dacă se vrea.

Dacă s-ar renunța la orgolii inutile, la mândrie, la a se țipa înainte de a analiza situația, dacă s-ar trage aer în piept 10 secunde înainte de a emite cuvinte grele și acuze, pe care nu le mai poți retrage și care creează o prăpastie evident ă, cred că lucrurile nu ar mai degenera”, este o parte din mesajul lui Temișan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI