O nouă nuntă fastuoasă în showbizul românesc?! Milionarul care vrea să ajungă la biserică

O nouă nuntă fastuoasă în showbizul românesc?! Milionarul care vrea să ajungă la biserică
O noua nunta fastuoasa in showbizul romanesc! Milionarul care vrea sa ajunga la biserica

Bat clopotele de nuntă în showbiz-ul românesc? Se anunță o nouă nuntă grandioasă în lumea bună a Capitalei, după ce milionarul a dezvăluit ce se petrece în viața lui amoroasă. Nu mai ascunde nimic despre relația pe care o are cu mai tânăra lui iubită.

Pentru cine blat clopotele de nuntă?

El a rămas în Statele Unite ale Americii, dar consoarta lui s-a întors în România. Unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc este gata să mergă în fața altarului.

Nick Rădoi și Mădălina Apostol au o poveste de iubire interesantă, nu pot trăi unul fără celălalt, așa că tot mai multă lume spune că cei doi deja s-au căsătorit. Care este adevărul, de fapt.

Milionarul rupe tăcerea despre căsătorie

În vârstă de 58 de ani, milionarul Nick Rădoi se iubește de aproximativ opt ani de zile cu mai tânăra Mădălina Apostol (35 de ani). Deși au trecut, de-a lungul timpului, prin momente dificile, dragostea i-a unit. Iar acum, afaceristul român este tot mai aproape de a păși în fața altarului alături de șatena care îi este iubită de atâta timp. Deși au existat zvonuri cum că s-au căsătorit în fața lui Dumnezeu, Nick Rădoi lămurește lucrurile.

„Când a venit cu fata eram la un pas să ne căsătorim, dar eu nu am fost de acord să ne căsătorim în Mexic. Ea a vrut să stea în Mexic, eu am două case acolo, și ea voia să locuim acolo, dar eu i-am spus că opt, nouă luni pe an eu trebuie să fiu în America, pentru că acolo am toate business-urile.

Ce-i drept, nici fata nu avea viză de America. Acesta este unul dintre motivele pentru care, după patru luni de stat în Mexic, eu a trebuit să plec în America și i-am zis că o să fiu plecat pentru o perioadă de trei luni. Am rugat-o să încerce să ia viza pentru fetiță prin Ambasadă, dar nu a reușit și atunci decizia mea a fost să meargă în România pentru a obține viza”, a declarat Nick Rădoi pentru Cancan.

Nick Rădoi renunță la burlăcie

Deși Mădălina a fost nevoită să revină în România, milionarul român dezvăluie că are planuri mari la întorcerea iubitei sale în America. Vor să se căsătorească!

„Dacă totul va fi OK, acesta este planul! Să vină aici și să ne căsătorim. Îți dai seama că nu e deloc ușor pentru ea, pentru că sunt atât de multe lucruri în jurul ei pe care trebuie să le rezolve, astfel încât atunci când se va întoarce să nu mai aibă nicio grijă.

E greu! Nu pot spune că este o relație ușoară, tocmai din acest motiv am întâmpinat multe obstacole, pentru că e o relație complicată. Avem o conexiune fenomenală! Sunt atât de sigur pe mine că Mădălina nu poate trăi cu un alt bărbat, datorită conexiunii pe care o avem. O conexiune ca cea pe care o avem noi nu se formează într-un an, ai nevoie de foarte mult timp ca să ajungi la o transparență ca a noastră” , a dezvăluit afaceristul român.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI