Nick Rădoi știe de ce Ioana Năstase a băgat divorț de Ilie. A spus tot, fără perdea

Nick Rădoi știe de ce Ioana Năstase a băgat divorț de Ilie. A spus tot, fără perdea
Milionarul Nick Rădoi știe de ce Ioana a băgat divorț de Ilie Năstase

Nick Rădoi se află în ecuația ”Ilie Năstase- Ioana Simion” de la episodul agresiunii încoace, când se zvonea că afaceristul era posibilul vinovat pentru bătaia încasată de brunetă, cei doi, foști iubiți, mai schimbând replici cordiale. Femeia a negat aceste speculații, chiar implicarea lui Rădoi vreodată în relația ei cu fostul tenismen. Pe de altă parte, bărbatul a avut ceva de zis despre acțiunea ei de a desființa mariajul cu fostul spotiv.

Nick Rădoi, despre motivul pentru care Ioana a băgat actele de divorț de Ilie Năstase

Ioana Simion a introdus actele de divorț în data de 2 martie, la Judecătoria Hârșova, județul Constanța. Femeia nu a mai putut suporta mariajul cu Ilie Năstase, chair dacă acesta a tot încercat în ultima vreme să îi reintre în grații după episodul de agresiune petrecut în domiciliul conjugal, în ianuarie, în urma căruia bruneta a sunat la 112.

Decizia de a divorța a Ioanei l-a luat prins surprindere atât pe Ilie Năstase, cât și pe Nick Rădoi, întrebat despre. Milionarul a rămas șocat când a aflat că fosta lui iubită se separă oficial de Ilie Năstase. El a declarat că ar fi jurat că Ioana o să-l ierte pe fostul sportiv, în ciuda ieșirii violente a acestuia.

„Nu mă așteptam, ăsta este adevărul. Pe Ioana trebuie s-o superi foarte tare ca să facă un astfel de pas! Sunt surprins și, totodată, o înțeleg că își dorește liniște în viața ei. Și decizia ei sunt convins că este spre binele ei.

Totul este foarte fragil acum între acești oameni și fix eu mai lipsesc. Nu vreau să am nici un amestec, este viața lor și știu ei bine ce să facă, că, dacă spun ceva despre asta, problemele lor se pot agrava și nu vreau să-mi dau cu părerea”, a declarat Rădoi pentru Click.

Mesajul afaceristului pentru fostul tenismen 

De Sfântul Ion, onomastica soției lui Ilie Năstase, Rădoi i-a trimis Ioanei un mesaj cu urări de ”La mulți ani!”, care l-ar fi înfuriat pe fostul tenismen.

„De Sfântul Ion, eu am sunat-o să-i fac o urare de ziua ei. Așa obișnuim să ne salutăm noi de când ne-am despărțit. Și eu cred că din cauza mea s-a ajuns la ceartă și violență între ei. Ilie are probleme cu trecutul Ioanei. Sunt convins că Năstase a început să vorbească de trecutul Ioanei.

Trecutul nu are valoare.  Ilie trebuie să înțeleagă că, la vârsta noastră, nu putem să ne găsim pe cineva care nu are un trecut”, a explicat atunci Nick Rădoi, la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI