De ce s-a reîntors iubita lui Nick Rădoi în România. Explicația clară a milionarului

De ce s-a reîntors iubita lui Nick Rădoi în România. Explicația clară a milionarului
De ce s-a reîntors iubita lui Nick Rădoi în România.

Mădălina Apostol se află la ora actuală în România și o să rămână în țară pentru o bună perioadă de timp.

De ce s-a reîntors iubita lui Nick Rădoi în România

Însă întoarcerea ei a ridicat multe semne de întrebare cu privire la relația cu Nick Rădoi, însă milionarul a spulberat orice zvonuri despre o potențială despărțire.

Astfel, Nick Rădoi a spus că iubirea dintre el și Mădălina Apostol este la fel de intensă, cu toate că tânăra s-a întors în România pe termen nedeterminat. Logodna celor doi rămâne valabilă, doar că Mădălina are multe lucruri de rezolvat în România, lucruri ce nu mai suportă amânare.

Se pregătesc de nuntă

Nick Rădoi a mai spus și care a fost motivul plecării Mădălinei Apostol și, aparent, îndatoririle de mamă sunt unul dintre motivele pentru care a ales să revină în țară. Prin urmare, ea trebuie să se ocupe personal de obținerea vizei pentru fiul ei.

„S-a întors pentru că are multe lucruri, are o casă, are niște copii. Eu a trebuit să merg în America, ea nu putea pentru că copilul nu avea viză. Nu am putut rezolva la Ambasadă în Mexic și ăsta a fost unul dintre motive, iar restul motivelor sunt lucrurile ei personale. Lucrurile astea se rezolvă, viața ei e mult mai liniștită. Noi suntem fericiți, chiar dacă este acolo și eu aici”, a spus Nick Rădoi, la Antena Stars.

De menționat este că Nick și Mădălina vor sta o bună perioadă departe unul de celălalt, însă milionarul nu este deloc îngrijorat de o ”răcire” a relației. Afaceristul este convins că logodnica sa nu o să găsească un bărbat mai bun decât el.

„Eu am încredere în mine. Nu există un bărbat ca mine pentru ea. Nu cred că există unul care să poată să-mi ia locul. Nu există!”, a mai afirmat milionarul.

Amintim că Nick Rădoi și Mădălina Apostol s-au cunoscut pentru prima dată în urmă cu 8 ani, iar de atunci au avut parte de mai multe despărțri. În prezent însă, cei doi se pregătesc de nuntă.

Românul Nick Rădoi este unul dintre milionarii Americii. El este vecin cu Paris Hilton, iar Tom Cruise a vrut să îi cumpere casa. Nick Radoi a ajuns in America la vârsta de 19 ani, el și familia sa fiind originari din Caransebeș. Au ajuns în Italia, iar de acolo au cerut viză de State, aterizând direct în New Iork. A plecat apoi în California.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI