18 iun. 2021 | 11:24

De ce s-a reîntors iubita lui Nick Rădoi în România. Explicația clară a milionarului

Monden
De ce s-a reîntors iubita lui Nick Rădoi în România. Explicația clară a milionarului
De ce s-a reîntors iubita lui Nick Rădoi în România.

Mădălina Apostol se află la ora actuală în România și o să rămână în țară pentru o bună perioadă de timp.

De ce s-a reîntors iubita lui Nick Rădoi în România

Însă întoarcerea ei a ridicat multe semne de întrebare cu privire la relația cu Nick Rădoi, însă milionarul a spulberat orice zvonuri despre o potențială despărțire.

Astfel, Nick Rădoi a spus că iubirea dintre el și Mădălina Apostol este la fel de intensă, cu toate că tânăra s-a întors în România pe termen nedeterminat. Logodna celor doi rămâne valabilă, doar că Mădălina are multe lucruri de rezolvat în România, lucruri ce nu mai suportă amânare.

Se pregătesc de nuntă

Nick Rădoi a mai spus și care a fost motivul plecării Mădălinei Apostol și, aparent, îndatoririle de mamă sunt unul dintre motivele pentru care a ales să revină în țară. Prin urmare, ea trebuie să se ocupe personal de obținerea vizei pentru fiul ei.

„S-a întors pentru că are multe lucruri, are o casă, are niște copii. Eu a trebuit să merg în America, ea nu putea pentru că copilul nu avea viză. Nu am putut rezolva la Ambasadă în Mexic și ăsta a fost unul dintre motive, iar restul motivelor sunt lucrurile ei personale. Lucrurile astea se rezolvă, viața ei e mult mai liniștită. Noi suntem fericiți, chiar dacă este acolo și eu aici”, a spus Nick Rădoi, la Antena Stars.

De menționat este că Nick și Mădălina vor sta o bună perioadă departe unul de celălalt, însă milionarul nu este deloc îngrijorat de o ”răcire” a relației. Afaceristul este convins că logodnica sa nu o să găsească un bărbat mai bun decât el.

„Eu am încredere în mine. Nu există un bărbat ca mine pentru ea. Nu cred că există unul care să poată să-mi ia locul. Nu există!”, a mai afirmat milionarul.

Amintim că Nick Rădoi și Mădălina Apostol s-au cunoscut pentru prima dată în urmă cu 8 ani, iar de atunci au avut parte de mai multe despărțri. În prezent însă, cei doi se pregătesc de nuntă.

Românul Nick Rădoi este unul dintre milionarii Americii. El este vecin cu Paris Hilton, iar Tom Cruise a vrut să îi cumpere casa. Nick Radoi a ajuns in America la vârsta de 19 ani, el și familia sa fiind originari din Caransebeș. Au ajuns în Italia, iar de acolo au cerut viză de State, aterizând direct în New Iork. A plecat apoi în California.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro