O nouă nuntă după Exatlon România. Cine s-a căsătorit în urmă cu puțin timp

O nouă nuntă după Exatlon România. Cine s-a căsătorit în urmă cu puțin timp
O noua nunta dupa Exatlon Romania. Cine s-a casatorit in urma cu putin timp

Surpriză de proporții pentru fanii celebrei emisiuni Exatlon. Unul dintre cei mai populari concurenți ai sezonului 3 s-a căsătorit cu aleasa inimii sale. Cine a fost protagonistul nunții care a înnebunit internauții. Ceremonia a fost una de vis. Despre cine este vorba, de fapt.

Cine este fostul concurent de la Exatlon care s-a căsătorit

Unul dintre cei mai iubiți Războinici ai sezonului 3 Exatlon a decis să se însoare cu femeia care i-a adus zâmbetul pe buze și alături de care vrea să-și petreacă toată viața. Mihai Berar a fost considerat unul dintre cei mai puternici concurenți de la Exatlon și unul dintre cei mai râvniți burlaci din România. Fanele sale au suspinat din tot sufletul atunci când au aflat vestea. Fostul Războinic tocmai s-a căsătorit cu iubita lui Sorina.

Cel mai fericit eveniment din viețile celor doi parteneri a fost organizat cu multă discreție, fără să lase să iasă la iveală detalii despre ceea ce urma să se întâmple. Mihai Berar și frumoasa lui mireasă și-au surprins urmăritorii din mediul online cu un videoclip postat pe InstaStories în care cei doi sunt îmbrăcați la patru ace, semn că urmează să participe la o ceremonie importantă.

Pentru ziua nunții sale, Mihai Berar a ales să poarte un costum gri și o cămasă albă, iar frumoasa lui mireasă a îmbrăcat o rochie albă simplă, cu bretele, mulată, care i-a pus în evidență trupul de clepsidră. Cei doi amorezi au ajuns în fața ofițerului stării civile unde au răspuns cu DA celei mai importante întrebări din viața lor.

Ceremonia nuntă a fost una restrânsă, alături de familie și cei mai apropiați prieteni. Fostul concurent de la Exatlon și soția lui Sorina s-au distrat de minune și au ținut morțiș să împărtășească din fericirea lor cu prietenii lor virtuali de pe Instagram, acolo unde fostul Războinic a primit foarte multe mesaje de felicitări.

Când va începe sezonul 3 Survivor România

După succesul fulminant pe care l-a avut al doilea sezon de la Survivor România, fanii au pus întrebarea arzătoare: când va începe Survivor sezonul 3? Ei bine, prezentatorul Daniel Pavel le-a spus jurnaliștilor de la Ciao că nu este nimic stabilit oficial pentru începerea sezonului 3, iar tratativele sunt în curs de derulare.

„Suntem, practic, în etapa în care configurăm acum, cum va arăta sezonul, despre ce este vorba. Dacă toate astrele se aliniază din nou, dacă eu mă întorc de la Viena din nou și sunt împreună cu colegii mei din Kanal D și asta e intenția mea, atunci răspunsul meu ar fi DA, însă cu siguranță aflăm împreună și vă comunicăm cât de repede se poate, după ce aflu.

Dacă ar fi să rămână ceva netransmis de multitudinea de camere de filmat ar fi sinergia minunată născută în praful dominican și sub stropii aceia mari de ploaie constantă, tropicală, între cei care filmam și cei cei care erau filmați nonstop, concurenții”, a declarat Daniel Pavel exclusiv pentru ciao.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI