O nouă lovitură pentru Prințul Harry și Meghan Markle! Decizia autorităților este definitivă

O nouă lovitură pentru Prințul Harry și Meghan Markle! Decizia autorităților este definitivă
Decizia autorităților britanice, nouă lovitură pentru Meghan Markle și Prințul Harry

Nouă lovitură pentru Prințul Harry și Meghan Markle, în luna în care își vor pierde oficial titulaturile. Ce decizie au luat autoritățile britanice și cum îi afectează?

Nouă lovitură pentru Prințul Harry și Meghan Markle

Ducii de Suusex își vor pierde luna aceasta oficial titulaturile, iar de acum nu vor mai avea paza asigurată din partea guvernului canadian. Securitatea din Canada nu îi va mai păzi pe Prinț și soția sa după ce visul de a renunța la titulaturile regale se va îndeplini. Amintim că poliția din Canada a asigurat securitatea ducilor după ce aceștia au venit din Marea Britanie în Canada. La finele lunii acesteia, cei doi vor păși spre o altă lume și vor începe un nou capitol din viața lor. Oficiul Canadian al Ministrlui SIguranței Publice a susținut că la finalul lunii viitoare toate aranjamentele de securitate pentru duci vor lua sfârșit, relatează Hotnews, citat de adevărul.ro.

Pentru a-i putea ține în siguranță, poliția a colaborat cu forțele de ordine din Marea Britanie, pentru că cei doi erau „persoane care trebuiesc protejate la nivel internaţional„ Canada a avut obligaţia de a le oferi securitate şi pază.” În timpul acesta, Meghan își face singură dreptate și calcă peste criticile tatălui său și ale unor oameni din poporul pentr care a fost responsabilă o scurtă perioadă. „Dacă cineva ar trebui să se simtă insultați, noi ar trebui să fim aceia. Nu am încercat niciodată să ne folosim de termenul sau să insinuăm că avem de gând să abuzăm de privilegiile noastre„, a spus Meghan.

Meghan Markle și Prințul Harry, afectați de noua decizie a autorităților canadiene
Meghan Markle și Prințul Harry, afectați de noua decizie a autorităților canadiene

„Decizia e luată după ani de provocări”

„Decizia pe care am luat-o pentru mine şi soţia mea nu a fost luată uşor”, ci după „luni de discuţii, care au urmat unor ani de provocări. Speranţa noastră a fost de a continua să o slujim pe Regină, Commonwealth-ul şi asociaţiile mele militare, fără finanţare publică. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil”
Prințul Harry