Meghan Markle o acuză pe regina Elisabeta că a tratat-o ”incorect”. Ce a urmărit prin retragerea din Casa Regală

Meghan Markle o acuză pe regina Elisabeta că a tratat-o ”incorect”. Ce a urmărit prin retragerea din Casa Regală
Meghan Markle: "Nu am de gând să abuzez de niciun privilegiu" sursa foto: pagesix.com

Meghan Markle crede că ea și prințul Harry sunt subiectul unor răutăți gratuite și că restricțiile care le-au fost impuse au fost din cauză că au vrut să fie independenți. Prieteni apropiați ai cuplului au dezvăluit pentru DailyMail că Meghan s-a plâns de faptul că nu au voie să folosească termenul „regal” în procesul lor de rebranding.

„Noi ar trebui să ne simțim insultați, nu ceilalți”

O altă mare durere a actriței este că rezidenții de la palat îi tratau într-un mod diferit față de ceilalți membri ai familiei regale. Astfel că ea și Harry nu au avut altă opțiune decât să iasă și să facă acea declarație publică prin care renunțau la titlurile și privilegiile familiei regale.

Dacă cineva ar trebui să se simtă insultați, noi ar trebui să fim aceia. Nu am încercat niciodată să ne folosim de termenul sau să insinuăm că avem de gând să abuzăm de privilegiile noastre„, a spus Meghan. Harry se află acum în Edinburgh pentru a onora o ultimă rundă de obligații în calitate de membru al familiei regale, dar Meghan nu e cu el. Se vor întâlni în Londra.

Potrivit prietenului care a făcut precizările pentru DailyMail, Meghan se va duce direct în Londra, nu în Edinburgh, pentru că asta e treaba lui Harry. A mai spus că are de gând să-i fie alături lui Harry, pentru că, dintre toți, el este cel care are cea mai mare integritate și e cel mai loial.

Insultattă că nu a fost tratată
Insultată că nu a fost tratată „corect” sursa foto: www.businessinsider.com

Harry mai are puțin și scapă de obligațiile regale

Meghan mai crede și că Regina e presată să facă aceste schimbări în privința schimbărilor în titulatură, pentru că Harry este favoritul ei, iar ceilalți chiar nu pot să trăiască cu asta.

În declarația lor de vineri au avut un ton ostil pe alocuri, atunci când au spus că nici guvernul, nici Regina însăși nu dețin titulatura de regalitate internatională, dar că, vor înceta să mai folosească titlul. De asemenea, se pare că cei doi chiar s-au plâns la palat din cauză că au fost tratați în mod diferit față de alte fețe regale.

Potrivit declarației, „există un precedent cu alte fețe regale care s-au detașat de familia-mamă și au continuat pe cont propriu căutându-și de lucru în afara instituției”. De asemenea, se mai scrie aici că Ducii de Sussex înțeleg că li se cere să se detașeze de obligațiile regale și că nu-și vor mai asuma alte obligații care s-o reprezinte pe Majestatea-Sa, Regina.

Urmăriți Playtech.ro și pe