09 mai 2023 | 16:29

O nouă împăcare neașteptată în showbizul românesc. Sunt din nou împreună după o pauză de 10 zile

Monden
O nouă împăcare neașteptată în showbizul românesc. Sunt din nou împreună după o pauză de 10 zile
O nouă împăcare neașteptată în showbizul românesc

Showbizul autohton este plin de despărțiri și împăcări. Cea mai recentă separare este cea a Ramonei de la Clejani de partenerul ei, Adiță Paris. Deși în urmă cu o săptămână era un mare scandal între ei, se pare că artista a decis să îi mai acorde o șansă.

S-au împăcat, după ce l-a prins în discuții cu o altă femeie

Dacă în urmă cu o săptămână se despărțeau cu mare scandal, iar Ramona de la Clejani spunea că nu mai dorește să îi fie asociat numele cu Adiță Paris, se pare că aceasta a revenit la sentimente mai bune.

Cântăreața a decis să o ia de la capăt și spune că bărbatul ei nu a greșit în niciun fel. Asta, în ciuda faptului că o tânără i-a trimis conversații pe care le purta cu iubitul ei spunându-i Ramonei că acesta nu îi este fidel.

A decis să îi mai dea o șansă

Atunci când a aflat, Ramona de la Clejani s-a înfuriat și a decis să nu îi mai dea nicio șansă lui Adiță Paris și să se despartă fără a se mai uita în urmă. Deși spunea că este o decizie definitivă, se pare că aceasta s-a răzgândit.

Ea spune că îi leagă mult prea multe lucruri și că nu pot sta certați. De asemenea, fiica lui Ioniță de la Clejani spune că sunt multe femei care vor să se bage în relația lor pentru a le face rău.

„Noi am fost plecați într-un turneu în Anglia. Eu am foarte multe evenimente luate vara aceasta cu el, eu am încercat să fug de acasă, să stăm departe, să ne despărțim, dar el nu renunță. Avem multe lucruri în comun, nici nu știu ce să fac.

Fetele astea sunt foarte rele, ele încearcă să-mi facă rău. Da, ne-am împăcat pentru că nu poți să mergi cu un om atâtea ore, atâtea zile pe drum și să stai de ceartă și să nu vorbești. Ne leagă atâtea lucruri, nu am cum să dau înapoi”, a spus bruneta, pentru Spynews.ro.

Ce spune despre aceste femei

Artista a continuat și a spus că nu are de ce să încheie relația cu partenerul ei doar pentru că o tânără a purtat niște conversații. Ea mărturisește că partenerul ei nu a făcut nicio greșeală, ci doar fetele care i-au scris sunt vinovate în toată această poveste.

Ramona de la Clejani mai susține că aceste femei nu vor fi niciodată fericite deoarece încearcă să-și clădească bucuria pe nefericirea altora.

„Pentru una care mi-a trimis mesaje să ne despărțim? Nu am văzut nimic concret, nu am văzut vreo ieșire, dar acum ca fiecare bărbat, na… Eu cred că orice bărbat ar face așa.

O fată serioasă își vede de viața ei, sunt niște femei frustrate care n-au niciun viitor. Aceste fete vor să ne facă rău. De aia nu vor avea soartă niciodată niciuna că vor să facă rău oamenilor cu suflet bun și care vor să fie fericiți”, a mai spun artista.

Citește și: Boala gravă de care suferă Viorica de la Clejani, de fapt: “Este un ucigaș tăcut”

Parteneri
Cine sunt autorii crimei din Crângași. De la ce a pornit scandalul
Redactia.ro
Cine a fost marea iubire a lui Mihail Sadoveanu. S-a îndrăgostit nebunește de ea la 60 de ani: „Iartă-mă că-mi ești prea dragă”
Click.ro
Bărbatul omorât în bătaie de doi tineri de 16 și 20 de ani lângă Parcul Crângași a încercat să apere două fete
Digi24
Rusia a descoperit rezerve uriașe de petrol în teritoriile din Antarctica revendicate de Marea Britanie
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Jean de la Craiova, după ce s-a zvonit că și-a înșelat soția. „Ochii văd, inima cere”
EVZ.ro
Star Matinal. Chef Enzo se căsătorește în doar câteva zile. Ce declarații a făcut înainte de marele eveniment: "Am emoții mari..." / VIDEO 
Spynews
OBLIGATORIU în fiecare localitate din România. S-a luat decizia ieri, 14 mai 2024. Trebuie să se aplice
Capital.ro
Sectorul din Bucureşti cu cel mai mare număr de alegători la alegerile locale din iunie 2024
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Star Matinal. Chef Enzo se căsătorește în doar câteva zile. Ce declarații a făcut înainte de marele eveniment: "Am emoții mari..." / VIDEO 
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro