O nouă fabrică se construiește în România și angajările vor curge pe bandă rulantă. Unde va fi aceasta

O nouă fabrică se construiește în România și angajările vor curge pe bandă rulantă. Unde va fi aceasta
O noua fabrica se construieste in Romania si angajarile vor curge pe banda rulanta. Unde va fi aceasta

Vești bune pentru români. Cetățenii care au întâmpinat dificultăți în a-și găsi un loc de muncă în pandemie vor avea parte de o surpriză plăcută. În unul dintre cele mai populare orașe din România se construiește o nouă fabrică, iar angajările vor începe în curând. Despre ce companie este vorba.

Clujenii vor avea parte de mai multe locuri de muncă

Județul Cluj devine din ce în ce mai prosper și captează atenția multor investitori promițători. Recent, au apărut informații în spațiul public conform cărora, în localitate se va construi o fabrică de medicamente va fi construită în orașul Turda din județul Cluj.

Mai mult de atât, Terapia Cluj se extinde, iar cei de la Skoda ar putea inaugura o fabrică de mașini în Parcul Industrial Tetarom V. De asemenea, Hotel Sport se rebranduiește, devenind Radisson Blu,  primul hotel de cinci stele sub un brand internațional.

Așadar, fie că vorbim despre investitori români sau străini, în Cluj se pregătesc fel și fel de proiecte atrăgătoare, ce promit să fie un adevărat succes. Românii stabiliți în localitate vor putea beneficia, așadar, de noi locuri de muncă.

Această veste este mai mult decât bună, având în vedere contextul pandemic actual, în care numeroase fabrici și companii din toată țara și-au încheiat activitatea, din cauza răspândirii virusului COVID-19.

Potrivit celor de la Ziarul Financiar, Stada România, subsidiara grupului german cu acelaşi nume, va construi de la zero o fabrică de medicamente în Turda, județul Cluj. Investiția va costa suma incredibilă de 48,3 milioane de euro.

Unde va fi situată noua fabrică de medicamente din România

Directorul general al Stada România este extrem de încântat de acest proiect, asigurându-i pe români că noua fabrică va fi amplasată într-o zonă excelentă. Locuitorii orașului vor avea șansa de a se angaja aici, în curând.

„Stada a ales România în primul rând datorită amplasării geografice, care uneşte axa est-vest cu nord-sud, fiind amplasată între fabricile din Serbia, Rusia, Ucraina şi Germania. Turda, spre exemplu, este exact în centrul autostrăzilor nord-sud şi est-vest, având conexiuni foarte bune.

Şi mai important la Turda a fost moştenirea zonei în domeniul farmaceutic din Cluj-Turda-Mureş”, a explicat Mihai Fugarevici, directorul general al Stada România, potrivit sursei citate.