Tânără însărcinată, ucisă de propriul său păr. Tragedia s-a produs în timpul interviului de angajare în cadrul unei fabrici din Belarus

Tânără însărcinată, ucisă de propriul său păr. Tragedia s-a produs în timpul interviului de angajare în cadrul unei fabrici din Belarus
„Au luat două vieți. Era însărcinată în șapte săptămâni.”

O tânără însărcinată în vârstă de 21 de ani a murit în urma unui accident ciudat în care o parte din scalp i-a fost smulsă. Potrivit unui raport ulterior, părul tinerei s-a încurcat într-o mașină în timpul unui interviu de angajare la o fabrică din Belarus. Umida Nazarova, care era însărcinată în șapte săptămâni, a aplicat pentru un loc de muncă la fabrica Svarmet din Borisov, care produce sârmă de sudură și electrozi, a relatat East2West News.

Umida Nazarova, ucisă de propriul său păr

O adevărată tragedie s-a produs în orașul Borisov, din Belarus. Umida Nazarova, de doar 21 de ani, era însărcinată în doar șapte săptămâni când părul ei a rămas prins în mașinăria fabricii. Tânăra era într-un tur al viitorului său mediu de lucru la un interviu de angajare.

Anchetatorii spun că tragedia s-a produs după ce părul i s-a înfășurat în jurul gâtului ca un laț. Ca urmare a acestei situații tânăra Umida Nazarova a suferit o rană gravă la cap și o parte din scalp i-a fost smulsă.

Umida Nazarova a murit 20 de zile mai târziu, după ce nu și-a recăpătat cunoștința. Tânăra era o vânzătoare care candida pentru un nou loc de muncă. Angajații îi arătau fabrica, când părul ei despletit s-a încurcat brusc într-o mașină, iar ea a rămas prinsă și plină de sânge.

„Au luat două vieți. Era însărcinată în șapte săptămâni”

În ciuda faptului că a fost eliberată din dispozitiv, Umida Nazarova se pare că nu și-a mai recăpătat cunoștința și a murit din cauza rănilor suferite.

„Gâtul ei a fost rănit, potrivit medicului. Părul i s-a înfășurat în jurul gâtului și a fost trasă în mecanism. I-a fost smuls scalpul.

Dacă nu opreau mașina ar fi fost strangulată pe loc de propriul păr.”, povestește mama tinerei, conform New York Post.

Tatăl tinerei Umida Nazarova, Dmitri Nazarov, a susținut că regulile de siguranță au fost încălcate după ce fiica sa nu și-a recăpătat cunoștința în urma rănilor fatale.

„Au luat două vieți. Ea era însărcinată în șapte săptămâni. Au văzut că avea părul lung. De ce nu i-au dat ceva să îl acopere?

Când a întors capul, a văzut-o deja întinsă pe podea, inconștientă. Părul ei era încurcat în aparat.”, a declarat tatăl ei, Dmitri.

Comitetul de Investigații din Belarus a declarat că un angajat al fabricii care îi arăta tinerei Umida Nazarova cum funcționează echipamentul s-a oprit pentru a face o înregistrare într-un registru.

Funcționara a fost condamnată pentru „neîndeplinirea îndatoririlor sale oficiale. Din cauza unei atitudini necinstite și neglijente, a cauzat moartea unei persoane”.

Fabrica a plătit pentru înmormântarea tinerei femei. Mama victimei a declarat că familia „a vrut să sărbătorească nunta ei. Să luăm un nepot sau o nepoată de la spital, nu asta. Nu asta mi-am dorit pentru copilul meu”.