08 nov. 2022 | 14:35

O nouă afacere pentru Simona Halep în plin scandal de dopaj. Totul e public, ce a cumpărat acum

Știri generale
O nouă afacere pentru Simona Halep în plin scandal de dopaj. Totul e public, ce a cumpărat acum
O nouă afacere pentru Simona Halep în plin scandal de dopaj. Din ce face bani fostul număr 1 mondial în tenis.

O nouă afacere pentru Simona Halep în plin scandal de dopaj. Jucătoarea din Constanța nu se lasă intimidată de perioada dificilă pe care o traversează în prezent și continuă să-și mărească veniturile. Ce investiție a făcut fostul număr 1 mondial în tenis în domeniul imobiliar. Totul este public.

Veniturile Simonei Halep, afectate de scandalul dopajului?

Jucătoarea din Constanța este, de departe, una dintre cele mai bogate personalități din lumea sportului românesc. Simona Halep are o avere estimată la 40.203.437 de dolari. Aceasta a fost câștigată doar din activitățile desfășurate în tenis, însă sportiva și-a mărit constant veniturile, investind și în alte domenii.

Pe lângă suma amintită, Simona Halep a încasat zeci de milioane de dolari din contracte de sponsorizare. Contracte care, acum, sunt amenințate de evoluția scandalului de dopaj. Din păcate, tenismena a pierdut deja un prim contract cu turneul demonstrativ World Tennis League.

S-a zvonit că și Nike ar putea întrerupe colaborarea cu jucătoarea româncă. Simona Halep a încheiat colaborări de publicitate și cu Hublot, Rexona, Dorna, Avon, Dedeman, Banca Transilvania și Urban Monkey. Rămâne de văzut ce vor decide reprezentanții acestora, în urma deciziei finale ce va fi luată ca urmare a procesului în care va fi implicată sportiva.

Investițiile tenismenei. Din ce face bani, în afară de sport

De-a lungul timpului, jucătoarea de tenis a făcut bani și de pe urma investițiilor sale în diverse domenii. Nu mai este o noutate faptul că fostul număr 1 mondial în tenis și rudele sale dețin terenuri foarte valoroase în multe regiuni din țară.

Simona Halep a avut grijă să-și mărească veniturile constant, chiar dacă s-a bucurat de succes pe plan sportiv. A investit mult în domeniul imobiliar, în special în HoReCa. De multe dintre mutările de pe piața imobiliară s-au ocupat părinții sportivei. Totuși, potrivit informațiilor publicate în presă, investițiile au fost făcute cu banii jucătoarei din Constanța.

Sportiva sau familia ei deține un complex turistic în Mamaia Nord, un hotel la Năvodari şi un altul la Braşov. Tot aici, are și o pensiune. În Constanța, jucătoarea de tenis deține un bloc de locuințe. În București, are mai multe complexuri imobiliare.

O nouă afacere pentru Simona Halep. Ultima achiziție

Simona Halep se confruntă cu o perioadă extrem de dificilă. Sportiva a fost acuzată oficial de dopaj la US Open 2022 și nu mai are la dispoziție decât câteva zile pentru a-și demonstra nevinovăția. Chiar și așa, nu se lasă doborâtă de provocările pe plan sportiv și continuă să-și mărească veniturile.

Familia campioanei în tenis a achiziționat un teren important în orașul Murfatlar, potrivit Ziua de Constanța. Anunțul a devenit public săptămâna trecută. Firma deținută de tatăl sportivei a câștigat o licitație pentru achiziția proprietății cu pricina pentru 95.200 de lei cu TVA.

Citește și: Simona Halep își ține afacerile în familie. Cu cine s-a asociat Toni Iuruc, soțul fostului lider mondial

Nu se știe concret ce proiect urmează să fie realizat pe terenul de o suprafață de 1.770 de metri pătrați. Se poate doar specula. Firma care a câștigat licitația, înființată în 1993, are ca obiect principal de activitate Fabricarea pâinii, fabricarea prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
S-a schimbat legea pentru acești români. Cine stă la altă adresă riscă amenzi
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Capital.ro
Prime de Paşte oferite de angajatorii români. 7 din 10 companii vor oferi beneficii extra
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Locuri de MUNCĂ disponibile! Se oferă SALARII de 6.500 de lei
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro