O menajeră s-a trezit cu 225.000 de euro pe card. Cum a reacționat femeia când a văzut

O menajeră s-a trezit cu 225.000 de euro pe card. Cum a reacționat femeia când a văzut
O menajeră s-a trezit cu 225.000 de euro pe card

O menajeră a simțit ce înseamnă să răsarele soarele și pe strada ei când s-a trezit cu 225.000 de euro pe card. Cum a reacționat?

O menajeră s-a trezit cu 225.000 de euro pe card

O tânără, în vârstă de 27 de ani, din Bulgaria, care lucra ca menajeră în Germania, a crezut că a dat norocul peste ea într-o zi în care și-a verificat contul bancar. Femeia aștepta ultima plată, în valoare de 340 de euro, dar în schimb a primit 225.000 de euro, în urma unei erori a angajatorului său. Cel din urmă a realizat la scurt timp greșeala comisă și i-a cerut menajerei să înapoieze banii. Mai mult, imediat ce s-a văzut cu suma a fugit în țara natală.

Chiar dacă incidentul a avut loc în luna iunie a anului 2018, femeia nu a returnat nici acum banii, astfel că a fost dată în judecată. Conform ndr.de, Tribunalul din localitatea Osnabrück a condamnat-o în lipsă pe tânără la plata unei sancțiuni de 1.200 de euro. Angajatorul a făcut apel pentru că nu își recuperase suma în totalitate, menajera păstrând 100.000 de euro din 225.000 de euro.

Pățanii cu manajere

De altfel, diferite pățanii cu menajere s-au întâmplat și pe plaiurile noastre. Spre exemplu, Adriana Bahmuțeanu și-a luat țeapă cu mai toate angajatele sale. Vedeta a povestit, în urmă cu câțiva ani, că una dintre femeile care au lucrat pentru ea i-a rătăcit animalul de companie în parc. „De mult timp caut o menajeră bună. O „femeie în casă” cum i se zicea pe vremuri, harnică și disponibilă. O doamnă care „să-mi ia din mână” treburile zilnice și să-mi salveze lucrul cel mai prețios: timpul! Am încercat filipineze, femei simple de la țară sau emancipate de la oraș. Fără succes, cu câteva excepții”, a povestit fosta prezentatoare TV.

O menajeră s-a trezit cu 225.000 de euro pe card. Cum a reacționat femeia când a văzut
Menajera s-a văzut cu banii și a plecat în țara natală

Printre pătimite se află și Irina Loghin. Acum o vreme, interpreta de muzică populară intra în direct, la TV, relatând condițiile pe care trebuie să le îndeplinească femeia pe care o caută. „Trebuie să îmi găsesc pe cineva de suflet, să fie și ca o prietenă în casă. Să aibă inițiativă la bucătărie, la curățenie, să spele un vas ca lumea. Eu am încercat foarte multe. Aș dori să aibă între 45 și 55 de ani. Să fie internă și fără obligații familiale. Să nu aibă probleme, să fugă acasă. Aș dori să fie dedicată și să fie ca o companie pentru mine. Să aibă gustul acesta al gătitului, al curățeniei. Să fie și rapidă. Am încercat foarte multe. Nu doresc să se deranjeze până aici decât dacă simt că ar putea face față la această doleanță a mea”, a declarat Irina Loghin.