18 iul. 2023 | 17:34

O mai ţii minte pe Oana Mareş? Cu ce se ocupă acum cea care l-a înşelat pe Augustin Viziru cu cel mai bun prieten

Monden
O mai ţii minte pe Oana Mareş? Cu ce se ocupă acum cea care l-a înşelat pe Augustin Viziru cu cel mai bun prieten
O mai ţii minte pe Oana Mareş? Cu ce se ocupă acum cea care l-a înşelat pe Augustin Viziru cu cel mai bun prieten

Oana Mareș este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România. După despărțirea de Augustin Viziru, vedeta a dispărut din lumina reflectoarelor și s-a reprofilat. Află cu ce se ocupă acum fosta celebrului actor și cum este viața ei după ce a ieșit din spațiul monden.

Ce mai face Oana Mareș, fosta lui Augustin Viziru

Oana Mareș a fost una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România. Vedeta se bucura de un succes formidabil la ProTV, pe vremea când era cu Augustin Viziru, dar după separarea de acesta a dispărut din lumina reflectoarelor.

A renunțat la funcția de prezentatoare de la ProTV și a mers apoi la Național TV, Antena 2, TVR 2 și a activat și ca PR. De când este cu Dragoș Săbăreanu, viața ei s-a schimbat complet și a luat totul de la 0, la fel și în caz profesional.

Oana Mareș se ocupă acum de afacerea familiei, Pâinea lui Dumnezeu. Este la început de drum, dar ar avea mare succes. Pâinea ar fi foarte căutată, datorită rețetei speciale și ar avea și un preț pe măsură: între 8 și 40 de lei.

„Când am gustat din pâinea făcută de Gabriel, am ştiut şi am simţit că avem produsul şi tot ce rămâne de făcut este să-l punem pe cel mai frumos «raft» din Bucureşti şi să avem banii pentru echiparea la cel mai bun standard al producţiei. Am reuşit. Brutăria noastră este un spaţiu unic, în acest moment, din toate punctele de vedere (…)

Planurile noastre sunt de dezvoltare. Pâinea rămâne produsul principal, de aceea am şi început doar cu ea. Avem în plan şi amenajarea terasei pentru servirea mic dejunului şi a brunch-ului“, spunea Oana Mareș pentru Zf.ro.

Cosmin Natanticu și Augustin Viziru s-au împăcat

Cosmin Natanticu și Augustin Viziru au devenit cei mai mari dușmani, după ce și-au dat seama că iubesc aceeași femeie. După 12 ani de la divorțul actorului de Oana Mareș, cei doi au îngropat securea războiului.

După episodul de acum 12 ani, Cosmin Natanticu a refuzat să vorbească despre cele întâmplate și cu atât mai puțin despre relația lui cu Augustin. Acum, însă, a dezvăluit că relația lor este una absolut normală.

Comediantul a dezvăluit că se înțeleg foarte bine, dar nu pot spune că sunt cei mai buni prieteni. Sunt amici, au colaborat împreună, au jucat în aceleași producții, iar de fiecare dată când se întâlnesc, se salută și vorbesc, semn că au reușit să treacă peste scandalul în care au fost implicați.

 „Dar eu nici atunci nu m-am certat cu el. Recent, chiar am și jucat cu Augustin într-un film, alteori ne-am întâlnit și pe la castinguri, prin oraș. Da, dar nu suntem chiar prieteni, nu ieșim la bere seara. Nu mai suntem cum am fost. Dar suntem amici, colegi, ne salutăm atunci când ne întâlnim, vorbim. Nu există pică între noi, tensiuni’, a susținut Cosmin Natanticu, potrivit cancan.ro.

Parteneri
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Oana Zăvoranu a luat foc. Scoasă din minți de proces
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
Se CONFISCĂ banii românilor. Anunț final la Guvern: Vrei să te judeci, plătești dublu
Capital.ro
Parada planetară 2024: Data în care va avea loc fenomenul astronomic rar | Șase planete se vor alinia pe cer
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
VOUCHERE de 500 de lei de la stat. Cum pot fi ridicați BANII
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro