28 iun. 2020 | 10:04

O mai ții minte pe Magda Ciumac? Cum arată și ce face acum fosta soție a lui Tolea. ”Slăbesc dacă dau cu mopul”

Știri generale
O mai ții minte pe Magda Ciumac? Cum arată și ce face acum fosta soție a lui Tolea. ”Slăbesc dacă dau cu mopul”
O mai ții minte pe Magda Ciumac? Cum arată și ce face acum fosta soție a lui Tolea. ”Slăbesc dacă dau cu mopul”

De trei ani, Magda Ciumac locuiește în Italia, împreună cu fiul ei, pe nume Alexander. Nu s-a căsătorit și spune că îi este foarte bine așa. De asemenea, își iubește mult fiul, care, din păcate, nu a reușit să păstreze o legătură apropiată cu tatăl lui, Tolea Ciumac. Aceasta a vorbit despre noua ei viață.

Ce mai face Magda Ciumac

Magda Ciumac este foarte fericită în Italia. Aceasta locuiește într-o casă mare și se ocupă cu bucurie de treburile casei.

Timpul meu este unul foarte încărcat, Alexander are examen chiar acum, pe 24 Iunie! Are mulți prieteni, a mers la cursuri, a făcut școală online în această perioadă. Ieșim, gătim, facem sport! Mai mult el, pentru că eu nu prea sunt cu astea. Eu slăbesc mai mult dând cu mopul și aspiratorul.  Am o fată româncă la curățenie, dar oricum îmi place să fac și eu”, a mărturisit Magda Ciumac pentru Ciao.ro.

sursă foto: Ciao.ro

sursă foto: Ciao.ro

Regretul Magdei Ciumac

Magda Ciumac își iubește nespus fiul, care va împlini în curând vârsta de 14 ani. Însă are și un regret în suflet. Faptul că tatăl copilului, Tolea Ciumac, l-a căutat doar de 4 ori în 14 ani.

”Fiul meu, din păcate, nu mai păstrează legătura cu tatăl lui. Nu pentru că nu vrea, dar așa au decurs lucrurile. L-am educat și i-am spus că tatăl lui, bun sau rău, e tatăl lui. Are numărul lui, are conturile lui de socializare, când o să vrea să îl caute, o să fie decizia lui. Oricum, un tată, nu poate fi numit tată din moment ce îți cauți copilul de 4 ori în 14 ani aproape. Dar noi îi dorim numai bine!”, a mai spus Magda Ciumac.

Aceasta are însă multe planuri de viitor, pe care speră să le realizeze.

Pentru viitor am multe proiecte,,multe planuri. Cu ajutorul lui Dumnezeu, chiar dacă sunt supărată pe EL…dar EL știe sufletul meu, îmi doresc multe schimbări! Îmi place că nu mi-am pierdut speranța! Niciodată! Cel mai important este să avem sănătate! Restul vin și pleacă! Dacă am sănătate și îl știu pe fiul meu fericit, eu sunt fericită!”, a conchis Magda Ciumac.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Capital.ro
"Aşa ai un ban în plus în buzunar. Îţi scoţi chiar şi de două ori banii" | Investiţia care devine tot mai profitabilă pentru români
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANAF face CONTROALE în BLOCURI! PROPRIETARII de apartamente sunt VERIFICAȚI
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro