14 sept. 2023 | 16:37

O mai ții minte pe Doina Veleanu de la Spicy? Cu ce se ocupă acum fosta colegă de trupă a Laviniei Pîrva

Monden
O mai ții minte pe Doina Veleanu de la Spicy? Cu ce se ocupă acum fosta colegă de trupă a Laviniei Pîrva
O mai ții minte pe Doina Veleanu de la Spicy? Cu ce se ocupă acum fosta colegă de trupă a Laviniei Pârva

Doina Veleanu a fost una dintre cele mai cunoscute artiste pe vremea când făcea parte din trupa Spicy. De când s-a destrămat, nu s-a mai auzit nimic de fosta colegă a Laviniei Pîrva. Cu ce se ocupă acum și din ce trăiește, după ce a renunțat la lumea mondenă și s-a retras departe de lumina reflectoarelor.

Ce mai face Doina Veleanu

La începutul anilor 2000, Doina Veleanu se bucura de un mare succes ca membră a trupei „Spicy”, alături de Lavinia Pîrva. Cu toate acestea, gloria lor în lumea muzicii a fost de scurtă durată, iar cele două artiste au ales să meargă rapid pe căi diferite.

În timp ce Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr., și-a continuat cariera muzicală, Doina Veleanu a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și să plece din România. Nu a mai avut nicio legătură cu lumea mondenă și a renunțat complet la celebritate.

Se află acum la a doua căsnicie, după ce prima dată s-a iubit cu un magnat din Bihor, de care a divorțat în 2007. Locuiește acum în Germania, alături de soțul ei stomatolog și cele trei fetițe.

Cu ce se ocupă fosta colegă a Laviniei Pârva

Fosta colegă a Laviniei Pârva a devenit celebră pentru hiturile trupei sale, precum „Mi-e frică, mi-e frică” sau „Aroma Dragostei”. Cu toate acestea, a renunțat la muzică și s-a axat mai mult pe viața de familie.

Roșcata nu mai este rebelă ca înainte, ci o mamă și o soție în toată regula. Nu s-a mai întors deloc la lumea artistică, nici în anonimat, ci își dorea să își deschidă propria ei afacere.

Vezi și: Cum arăta Lavinia Pîrva când cânta în trupa Spicy. Imagini de colecţie cu soţia lui Ştefan Bănică Jr. Foto

Spunea că se va descurca de minune în lumea afacerilor, având și o bună pregătire în acest sens. Excludea, însă, revenirea pe scenă.

„Vreau să-mi deschid propria afacere, întrucât am terminat două facultați, una de Jurnalism și alta de Management. Cred că mă voi descurca foarte bine. M-am orientat, cu siguranță nu voi reveni în industria showbiz-ului. Vreau să mai stau lângă fetița mea înca cel puțin un an”, a declarat frumoasa roșcată.

Cum arată acum Doina Veleanu

În decursul timpului, Doina Veleanu a suferit o transformare vizibilă în ceea ce privește înfățișarea sa. Fosta membră a trupei „Spicy” a renunțat la părul roșcat și a optat pentru un blond, care accentuează trăsăturile sale naturale.

Citește și: Dieta pe care o ține Lavinia Pârva. Soția lui Ștefan Bănică Jr. a slăbit 30 de kilograme

Doina Veleanu este mama a trei fete, cea mai recentă naștere având loc în primăvara anului 2020. Cu toate acestea, cele trei sarcini nu par să o fi afectat în mod semnificativ, deoarece și-a recăpătat rapid silueta care a făcut-o cunoscută.

La acea vreme, Doina Veleanu a declarat că nu a avut nevoie de eforturi mari ca să se recupereze. În plus, nu a ținut diete, pentru că soțul ei a sprijinit-o și i-a mărturisit că nu trebuie să slăbească, pentru că el o place oricum.

„Nu am fost nevoită să urmez vreun regim special. Am rămas doar cu cinci kilograme în plus, iar soțul meu mi-a spus că nu este necesar să slăbesc. Și nici eu nu am avut o dorință deosebită de a face asta. Îmi consum energia prin plimbări și cumpărături.”, spunea vedeta.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro