20 oct. 2024 | 10:00

O mai ții minte pe celebra Gina Felea? Cum arată proprietara ”unui nightclub din Torino” la 40 de ani, nu o mai recunoști

Monden
O mai ții minte pe celebra Gina Felea? Cum arată proprietara ”unui nightclub din Torino” la 40 de ani, nu o mai recunoști
O mai tii minte pe celebra Gina Felea

Gina Felea a devenit cunoscută în România după ce a făcut un anunț viral despre angajări pentru clubul său de noapte din Torino. De atunci, a dispărut o perioadă de pe radarul public, dar a revenit în atenția fanilor pe rețelele de socializare. Cum arată acum, la 40 de ani, și ce s-a întâmplat cu ea în tot acest timp?

Cum arată Gina Felea la 40 de ani

În anul 2024, Gina Felea își sărbătorește vârsta de 40 de ani, iar transformarea ei de-a lungul timpului este evidentă. Deși a trecut un deceniu de la momentul în care a devenit virală, românca nu și-a pierdut strălucirea și continuă să impresioneze cu aparițiile sale.

Pe rețelele de socializare, blondina postează frecvent imagini în care își arată silueta tonifiată, semn că nu a renunțat la stilul de viață glamour cu care și-a obișnuit fanii.

Locuind în continuare în Torino, Gina Felea rămâne o figură activă în comunitatea online, având mulți urmăritori care o apreciază pentru felul în care și-a păstrat aspectul tânăr și pentru modul în care se prezintă.

Sexy și sigură pe ea, ea nu ezită să se arate în ipostaze atrăgătoare, continuând să își etaleze stilul care a consacrat-o în urmă cu ani buni.

10 ani de la anunțul care a făcut-o celebră

Acum un deceniu, Gina Felea a stârnit atenția întregii țări după ce a anunțat că angajează personal pentru clubul ei din Torino. Replicile sale din anunț au devenit rapid virale, făcând-o cunoscută în România, chiar dacă activitatea ei profesională era concentrată în Italia.

De-a lungul timpului, blondina a continuat să conducă cu succes două cluburi de noapte în Torino, unde s-a impus ca o femeie de afaceri respectată.

Încă de la început, Gina Felea a fost o persoană care a știut să își facă remarcată prezența, fie prin declarații, fie prin aparițiile sale elegante și mereu aranjate. La 40 de ani, acest lucru nu s-a schimbat, păstrându-și stilul și rafinamentul care au captivat atenția publicului.

Citește și Ce mai face Irina Tănase, la doi ani de la despărțirea de Liviu Dragnea: ”Asculți sau doar îți aștepți rândul să vorbești?”!

O viață de succes în Italia

Stabilită în Torino de mai bine de un deceniu, Gina Felea a reușit să își creeze o viață confortabilă, departe de România. Succesul în afaceri și stilul de viață luxos pe care îl afișează pe rețelele de socializare arată că drumul său în Italia a fost unul plin de reușite.

Deși a fost mai discretă în ultimii ani, cei care o urmăresc în continuare online nu au uitat-o, iar Gina Felea rămâne o prezență admirată pentru frumusețea și atitudinea sa îndrăzneață.

Astăzi, la 40 de ani, blondina este încă o figură emblematică în lumea cluburilor de noapte din Torino, iar transformarea sa din ultimele decenii este o poveste de succes pentru oricine își amintește de anunțul care a făcut-o celebră.

Citește și Ce mai face Dan Bordeianu, la 20 de ani de la succesul telenovelei ”Numai Iubirea”. E de nerecunoscut, cu ce se ocupă acum!

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Delia Budeanu a murit cu un mare regret. Dorința pe care nu și-a împlinit-o: „N-a vrut”
Click.ro
Ucis din întâmplare cu o lovitură de tanc. Cum a ajuns să fie lichidat liderul Hamas
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Cristi Minculescu, împlinit în noua relație. Partenera lui îl răsfață din plin
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Câtă durere! Lumea filmului a pierdut cea mai iubită stea. Românii o plâng pe marea actriță
Capital.ro
A murit Delia Budeanu. Unde va fi înmormântată și unde i se poate aduce un ultim omagiu. Imagini rare cu una dintre cele mai frumoase crainice TVR
Avantaje
VESTEA CEA MARE! Noi perioade au fost considerate vechime în muncă!
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cu ce se ocupă Ioana State când nu susține spectacole de stand-up comedy. Nu mulți cunosc meseria actriței
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro