Elon Musk, prima reacție în scandalul hărțuirii unei însoțitoare de zbor: „Am o provocare pentru această mincinoasă”

Elon Musk, prima reacție în scandalul hărțuirii unei însoțitoare de zbor: „Am o provocare pentru această mincinoasă”
Si-a hartuit Elon Musk insotitoarea de zbor?

Elon Musk, cel mai bogat om de pe planetă are probleme după ce o însoțitoare de zbor ar fi spus că a abuzat-o sexual. Pentru ca stewardesa să nu depună plângere s-ar fi plătit suma de 250.000 de dolari. Cum a hărțuit-o miliardarul pe stewardesă concret, vedeți în rândurile de mai jos.

O stewardesă spune că a fost hărțuită sexual de Elon Musk. Ce a pățit femeia în timp ce îi făcea un masaj miliardarului

UPDATE ora 13:34. Elon Musk  a neagat acuzațiile conform cărora ar fi hărțuit sexual o stewardesă la bordul avionului său privat și spune că prin această poveste este, de fapt, „atacat politic”. Miliardarul a postat un mesaj pe Twitter în care spune că atacurile împotriva lui „trebuie văzute dintr-o perspectivă politică”, relatează Reuters.

„Atacurile împotriva mea ar trebui văzute dintr-o perspectivă politică, este vorba de felul lor standard de a acționa (josnic), însă nimic nu mă va împiedica să lupt pentru un viitor bun și pentru dreptul vostru la liberă exprimare”, a scris miliardarul pe Twitter.

„Am o provocare pentru această mincinoasă care susține că prietena ei m-a văzut dezbrăcat, să descrie ceva, orice (cicatrici, tatuaje) ce nu este cunoscut de public. Nu va putea să o facă pentru că nu s-a întâmplat niciodată”, a mai transmis Elon Musk.

Știrea inițială

Elon Musk este protagonist principal într-un scandal sexual. Miliardarul ar fi hărțuit sexual o însoțitoare de zbor a companiei SpacesX, companie deținută de el.

Totul s-ar fi întâmplat în anul 2016, când cel mai bogat om al planetei, în timpul unui zbor spre Londra, i-ar fi arătat însoțitoarei de zbor organul lui genital aflat în erecție și, mai mult, ar fi frecat-o pe aceasta pe picior, fără acordul ei. În plus, Elon Musk i-ar fi spus că îi dă în dar un cal, dacă îi face un masaj sexual.

Stewardesa trimisă la cursuri de masaj de Elon Musk

Însoțitoarea de zbor, care de altfel era pasionată de hipism, i-ar fi mărturisit totul unei prietene, care la rândul ei ar fi spus totul lui businessinsider.com. Astfel, atunci când s-a angajat, stewardesa ar fi fost sfătuită de companie să facă cursuri de masaj pentru a-i face miliardarului din când în când câte un masaj.

A făcut cursurile, iar în timpul unui astfel de masaj, Elon Musk i-ar fi făcut propunerea indecentă. Aceasta a refuzat, astfel că tăcerea stewardesei de pe avionul personal al lui Elon Musk, Musk’s Gulfstream G650ER, ar fi fost cumpărată cu 250 de mii de dolari.

Ce a spus Elon Musk

Miliaradrul nu a negat nimic din cele spuse de prietena stewardesei, însă a cerut de la Insider mai mult timp, pentru că s-ar fi petrecut mai multe în această poveste.

„Dacă aș fi înclinat să mă angajez în hărțuire sexuală, este puțin probabil ca aceasta să fie prima dată în întreaga mea carieră de 30 de ani când aceasta iese la lumină”, le-a scris Elon Musk jurnaliștilor de la Insider, numind povestea cu stewardesa „o piesă de succes motivată politic”.

Elon Musk nu a mai comentat nimic

Chiar dacă a promis că o să răspundă întrebărilor, miliardarul nu s-a mai ținut de cuvânt.

„Nu voi comenta niciun acord de înțelegere. SpaceX nu a răspuns solicitării pe adresa sa de e-mail de contact media generală”, a spus vicepreședintele juridic al SpaceX, Christopher Cardaci.

Cum s-a întâmplat totul, potrivit prietenei stewardesei

Însoțitoarea de zbor i-a spus prietenei ei că miliardarul SpaceX și fondatorul Tesla i-au cerut să vină în camera lui în timpul unui zbor la sfârșitul anului 2016 „pentru un masaj corporal complet”, se arată în declarația prietenei dată pentru sursa citată mai sus.

Când a sosit, stewrdesa a descoperit că Musk „era complet gol, cu excepția unui cearșaf care acoperă jumătatea inferioară a corpului”. În timpul masajului, a mai spus prietena însoțitoarei de bord, Elon Musk „și-a expus organele genitale”, apoi „a atins-o și s-a oferit să-i cumpere un cal dacă  ar face mai mult , referindu-se la efectuarea de acte sexuale”.