O fostă vedetă a Stelei a donat bani pentru Dinamo. Cum și-a explicat gestul în fața suporterilor

O fostă vedetă a Stelei a donat bani pentru Dinamo. Cum și-a explicat gestul în fața suporterilor
O fostă vedetă a Stelei a donat bani pentru Dinamo. Cum și-a explicat gestul în fața suporterilor

Situația dramatică prin care trece Dinamo, aflată la un pas de a nu obține licența pentru viitorul sezon al Ligii I, l-a determinat pe unul dintre foștii fotbaliști ai marii rivale să facă un gest privit cu admirație de membrii Peluzei Cătălin Hâldan.

O fostă vedetă a Stelei a donat bani pentru Dinamo. Cum și-a explicat gestul în fața suporterilor

Dinamo nu trece prin cea mai bună perioadă a sa. Rămasă din nou în afara play-off-ului și confruntată cu serioase probleme financiare, gruparea din Ștefan cel Mare ar putea fi istorie dacă nu se întâmpl cumva o minune. Fanii lui Dinamo au strâns rândurile pentru ca echipa să nu moară și au început să doneze în cadrul programului „Dinamoviști pentru Dinamo”, pentru ca jucătorii să își poată primi salariile, dar și pentru obținerea licenței pentru sezonul viitor. Mai ales că acționarul majoritar, Ionuț Negoiță, a anunțat clar că nu va mai finanța clubul, comunicînd în același timp și datoriile pe care le au alb-roșii.

Astfel, un fost jucător important al FCSB, a sărit în ajutorul marii rivale cu care s-a duelat în Liga 1, și a făcut o donație importantă pentru Asociația DDB. Potrivit reprezentanților Peluzei Cătălin Hâldan, Nicușor Stanciu a devenit membru de elită și a donat peste 1948 de euro, ceea ce înseamnă că va avea numele imprimat pe viitorul echipament de joc al alb-roșiilor.

„Oamenii din fotbal sunt conectați la ce apare pe pagina Peluza Cătălin Hâldan, avem exemplul lui Nicușor Stanciu care a vrut să facă asta. A devenit membru de elită după ce a donat o sumă importantă, peste 1948 de euro, aceasta este suma pentru care ai acest privilegiu. Și anunțăm că pe tricourile de joc de anul viitor va scrie numele lui”, a spus Robert Thomas, reprezentant PCH, potrivit Digi Sport.

„Fotbalul românesc nu-și permite să piardă o echipă ca Dinamo”, și-a motivat Nicușor Stanciu gestul său.

NIcușor Stanciu a donat pentru Dinamo

Helmuth Duckadam nu vede cu ochi buni gestul lui Stanciu

Gestul lui Nicușor Stanciu față de Dinamo este prea nobil pentru a rămâne în anonimat, susțin cei din Peluza Cătălin Hâldan. „Știm că nu a făcut-o pentru a atrage atenția. Este bine educat și nu-i lipsește modestia. Soarta a făcut să ne fie rival. I-am aplaudat golurile date pentru națională, iar acum aplaudăm gestul acesta parcă inspirat din povestea pascală, unde Cel răstignit se roagă pentru soldații care îl țintuiesc în piroane. Gestul lui reprezintă și un apel către tot ce înseamnă lumea fotbalului, indiferent de culori, apartenențe, simpatii și rivalități. RESPECT, STANCIULE!”, se precizează în comunicatul PCH.

Nu de aceeași părere este și președintele de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, care crede că Nicușor Stanciu vrea să se răzbune pe fosta sa echipă prin acest gest.

„Am o bănuială că are ceva cu FCSB. Este problema lui, probabil are niște polite de plătit, dar chiar nu știu cui”, a spus Duckadam la Digi Sport.

Nicușor Stanciu a fost vândut de FCSB în 2016 pentru suma de 9,7 milioane de euro la Anderlecht, fiind cel mai scump transfer realizat de o echipă din Liga 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI