O femeie a șocat pe toată lumea cu trucul ei de bucătărie, unul destul de neobișnuit. A vrut să le arate tuturor ce știe să facă, dar a reușit să îi oripileze pe cei din mediul online. Vezi cum gătește bucătăreasa carnea cu ajutorul unor… tampoane. Nu te-ai fi gândit la asta.
Fiecare gospodină are propriile ei secrete, la care apelează pentru a obține un preparat perfect și special. Trucurile chiar îți fac viața mai ușoară și te ajută să fii un bucătar iscusit, chiar și atunci când ele sunt mai puțin obișnuite.
O creatoare de conținut de pe TikTok a vrut să dezvăluite tuturor cum scapă de grăsimea din carnea tocată. Nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea metodă de care, de altfel, internauții nu au mai auzit înainte.
Victoria este celebră în mediul online, unde oferă sfaturi de curățenie, de bucătărie și chiar de parenting. Totuși, cea mai controversată postare a fost cea în care a folosit obiectele de igienă intimă la prăjit carnea. Mai exact, a pus două tampoane direct în tigaie.
„Cel mai simplu mod de a elimina excesul de grăsime atunci când gătiți carne măcinată”, a fost descrierea videoclipului, de care creatoarea a fost foarte mândră.
Metoda neobișnuită a provocat îngrijorare pentru mulți internauți, dar femeia își susține hack-ul cu tărie și susține că este un adevărat schimbător de vieți. Consideră că preparatul iese mult mai slab și suculent, după ce tampoanele absorb toată grăsimea.
@victorias.way The simplest way to remove excess fat when cooking ground meat #lifehacks #LifeHack #virall #viralvideo #viral #viraltiktoks #viraltiktokvideo #foryou #fortoupage #foryoupage #fypage #viral_video #viralvideos #lifehacker #lifehacking #tiktokviral #tiktoklifehack #tiktoklifehacks #hacks #hacksoflifed #groundbeef #groundbeefrecipe #groundbeefrecipes #tamponstory #tamponhack #tampon #tamponprank #kitchenhack #kitchenlifehack ♬ Bounce When She Walk – Ohboyprince
Fanii au rămas oripilați când au văzut imaginile, mărturisind că nu au mai văzut așa ceva înainte. Clipul a strâns peste 3 milioane de vizualizări, dar și o mulțime de critici și comentarii dure din partea internauților.
În timp ce unii au sfătuit-o să folosească un tip de carne mai slab, un șervețel care să absoarbă grăsimea sau, pur și simplu, o strecurătoare, alții au mărturisit că nu ar arunca banii în vânt pe tampoane, care sunt destul de scumpe.
„Sau tot ce trebuie să faci este să pui un șervețel pentru a absorbi tot uleiul”, a sugerat un utilizator TikTok,
„SAU, și ascultă-mă, o strecurătoare”, a spus un alt internaut.
Vezi și: Ce să faci cu cartofii înainte de prăjire. Secretul bucătarilor
Părerile au fost împărțite și în ceea ce privește pericolul din aceste produse. În timp ce unii utilizatori au precizat că sunt pline de chimicale, unele dintre ele și cancerigene, alții au ținut să precizeze că nu sunt nocive pentru mâncarea noastră, ci doar foarte scârboase.
„Și toate acele substanțe chimice se scurg în mâncarea ta. Fantastic”.
“Nu există substanțe cancerigene și glifosat în acestea”, au fost câteva dintre comentarii.
Există o mulțime de trucuri de bucătărie foarte ciudate, dar care chiar dau rezultate. Dacă aragazul este foarte murdar și niciun produs din comerț nu dă rezultat, află că sarea te poate scăpa de mizerie. Pune un strat de sare peste murdărie și lasă să acționeze, după care îndepărtează cu un burete umed.
Cuțitele se strică foarte repede și observăm că nu mai taie exact atunci când avem mai mare nevoie de ele. Dacă nu ai o unealtă specială, ascute-le de partea interioară a unei farfurii.
Dacă nu îți place să cureți morcovi sau nu ai un instrument potrivit, știm noi o metodă foarte simplă. Pune legumele la înmuiat și apoi îndepărtaţi stratul exterior cu un burete metalic.
Te-ar putea interesa și: Carnea de găină de la țară fierbe mai repede dacă pui acest ingredient. Secretul bucătarilor
Pesmetul este util în multe preparate și se face foarte ușor chiar acasă. Dacă ai pâine veche, pe care nu o mai poți mânca, o poți transforma în pesmet. Tot ce trebuie să faceți este să îngheţaţi o bucată de pâine, iar apoi să o treceţi prin răzătoare.
Ca să nu se strice usturoiul și să se mențină mereu în formă bună, există multe moduri în care poate fi păstrat. Cel mai simplu este să îl pui în sare grunjoasă, unde nu va suferi modificări.