Ingredientele din bucătărie care te scapă de petele de deodorant. Trucurile secrete ale fashionistelor

Ingredientele din bucătărie care te scapă de petele de deodorant. Trucurile secrete ale fashionistelor
Cum poți scăpa de petele de deodorant de pe haine

De multe ori renunțăm la anumite haine pentru că nu putem să scăpăm de petele de deodorant. Află că nu trebuie să îți mai faci griji, căci secretele fashionistelor au fost dezvăluite! De acum nu trebuie să mai crezi că o anumită piesă vestimentară a fost compromisă, căci aceasta va arăta ca nouă dacă te folosești de anumite trucuri.

Cum scapi de petele de deodorant. Cele mai simple soluții

Petele de pe haine lăsate de deodorant sunt extrem de neplăcute și pot să deterioreze materialul hainelor. În timp ce majoritatea oamenilor renunță la piesele vestimentare dacă acestea se pătează pentru că nu cred că vor avea șanse de reușită atunci când vor încerca să le repare, iată că există câteva produse ce sunt la îndemâna oricui și îți vor salva de fiecare dată bluzele sau cămășile favorite.

Dacă o anumită piesă vestimentară dintr-un material mai pretențios ți s-a pătat, sucul de lămâie te va ajuta să repari greșeala fără a distruge țesătura. Amestecă o jumătate de cană de apă cu suc de lămâie și aplică soluția pe pată, lăsând așa timp de jumătate de oră. Pune apoi haina în mașina de spălat și astfel o să scapi de orice neplăcere.

Poți încerca și cu aspirină dacă ai acest medicament în casă. Zdrobește o pastilă și amestecă totul cu puțină apă, lăsând să acționeze pe pată timp de maxim o oră dacă ți se pare că materialul a fost foarte afectat. Nu trebuie să îți faci griji, căci acest produs nu afectează deloc materialul hainelor.

S-au aflat trucurile secrete ale fashionistelor. Cum îți poți salva hainele

Poate de multe ori am auzit că bicarbonatul de sodiu poate să fie ajutorul nostru cel mai de preț din casă. Pe lângă faptul că acest praf miraculos este folosit de gospodinele din toată țara, dacă este amestecat cu puțină apă îți poate salva hainele. Aplica pasta obținută din amestec pe pată și lasă totul să acționeze pentru minim 20 de minute înainte de a pune haina la mașina de spălat.

Oțetul este și el folosit de multe ori la curățenie, dar nimeni nu se aștepta ca acest lichid să scoată și petele de pe haine! Amestecă oțetul alb într-un vas cu apă și lasă la înmuiat timp de o oră haina pătată, apoi curăță delicat locul afectat cu o perie înainte de a pune piesa la spălat.

De asemenea, dacă ți s-a pătat o piesă albă, aceasta este mult mai greu de îngrijit. Și pentru cele mai delicate culori există soluții, astfel că poți să amesteci apă oxigenată cu apă normală și să lași obiectul vestimentar la înmuiat în vasul folosit. Asigură-te că nu expui materiale precum satinul la acest produs pentru că ele pot să fie deteriorate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI