O femeie a pus felii de varză murată sub ochi. Ce s-a întâmplat a schimbat totul

O femeie a pus felii de varză murată sub ochi. Ce s-a întâmplat a schimbat totul
La ce te ajuta varza murata

Cearcănele sunt o reală bătaie de cap. Acestea nu dispar așa de ușor, motiv pentru care te ajută să arăți mereu obosită și somnoroasă. Dar cauzele apariției lor sunt multiple: lipsa somnului, insuficiență de apă în organism sau a unor nutrienți importanți precum vitamina K.

Trucuri contra cearcănelor, dar și antirid

În plus, alcoolul și fumatul contribuie și ele la evidențierea lor. Deși este nevoie de timp ca să le poți îndepărta complet, acest lucru poate fi posibil. Există anumite trucuri care te ajută să scapi de cearcăne.

Hidratarea

Poate că sună banal, însă hidratarea este un factor esențial. Cearcănele apar și din cauza toxinelor în organism, iar apa ajută la curățarea lor. Așadar, tot ce trebuie să faci este să te hidratezi bine pentru a scăpa de toxine și, în final, de cearcăne.

Hidratarea – da, poate pare banal, dar hidratarea este esențială. Și explic de ce. Cearcănele apar și din cauza toxinelor în organism. Iar apa ajută la curățarea acestora. Deci hidratează-te bine, pentru a scăpa de toxine, și într-un final de cearcăne.

Alimentația

Alimentația te poate ajuta să scapi de cearcăne. Așadar, tot ce trebuie să faci este să incluzi în meniul tău zilnic produse care conțin vitamina K. Ea se găsește în broccoli, varză, ceapă verde, prune uscate, castraveți murați sau sparanghel.

Somnul

Somnul este benefic nu doar pentru cearcăne, ci pentru tot organismul. Astfel că trebuie să-ți împlinești somnul de frumusețe între 6 și 8 ore.

Castravetele

Când vine vorba despre remedii naturiste, atunci înseamnă că castravetele este cel mai acerb luptător împotriva cearcănelor. Poți astfel să-l dai prin răzătoare și să-l aplici pe față sau să-l tai rondele și să-l aplici pe ochi. Trebuie să-l ții cel puțin 30 de minute. Ideal ar fi ca acest castravete să fie rece. Senzația este una foarte plăcută. Castravetele iluminează tenul, cearcănele, și le hidratează intensiv.

Ceai de mușețel

Mai precis, săculeții de ceai de mușețel, pe care trebuie să-i pui în apă fierbinte și să-i lași câteva minute, apoi să-i scoți și să torni apă rece deasupra. Apoi, trebuie să pui săculeții pe pleoape și să-i ții 15-20 de minute. Dacă repeți procesul, vei observa anumite îmbunătățiri. De asemenea, se poate folosi și ceaiul verde.

Cartoful

Astfel, feliile de cartof rece, care sunt aplicate sub ochi, pot face minuni. Trebuie să le ții cel puțin 15 minute. Enzimele de cartof sunt extrem de eficiente pentru strălucirea pielii și te ajută să reduci aspectul vinețiu al cearcănelor.

Uleiul de migdale

Trebuie să masezi seara, înainte de culcare, zona din jurul ochilor cu ulei de migdale. Poți să folosești degetele sau un disc de vată. Uleiul hidratează, iluminează și chiar face ca pielea din jurul ochilor să fie mai elastică.

Corectorul

Da, știm, nu este un remediu naturist, însă este un truc de moment. Așadar, dacă ai nevoie să scapi de aspectul instestetic al cearcănelor, poți aplica corector, în formă de triunghi, sub ochi, chiar pe cearcăne, și să retușezi bine, pentru ca zona să nu fie prea încărcată. Corectorul va masca perfect cercurile negre.

Varza acră te poate scăpa de riduri

În ceea ce privește varza acră, aceasta poate face minuni împotriva ridurilor feței. Așadar, pune un pic de varză murată peste riduri și stai așa 10 minute, apoi te clătești. În plus, este o idee foarte bună să mănânci varză acră, întrucât reprezintă o sursă bogată în vitamina A. De asemenea, dacă aveți riduri sub ochi, puteți să folosiți varza murată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI