O femeie a paralizat, dar a fost declarată moartă. Ce mesaj a primit groparul, este tulburător

O femeie a paralizat, dar a fost declarată moartă. Ce mesaj a primit groparul, este tulburător
Caz Predeal: O femeie a paralizat, mai apoi a fost declarată moartă

Caz halucinant! O femeie din Predeal a paralizat, a fost declarată moartă, iar mai apoi a „înviat”. Groparul era pregătit să-i facă cele necesare, dar mesajul trimis de cadrele familie și cadrele medicale l-au oprit. Cum s-a putut întâmpla acest lucru?

O femeie a paralizat și a fost declarată moartă

O femeie din Predeal a fost declarată moartă după ce a paralizat, mai apoi lucrurile au luat o întorsătură nemaiîntâlnită. Cazul straniu i-a șocat pe groparii care erau pregătiți să-i facă cele necesare, care au fost opriți la scurt timp de vestea incredibilă că aceasta trăiește. Lucrătorii au fost înștiințați că trebuie să sape o groapă pentru o femeie de 90 de ani care urmează să părăsească această lume, dar ulterior au primit un telefon prin care au fost anunțați că nu mai e cazul să facă această lucrare, pentru că femeia „a înviat”. Mai exact, e vorba despre Ana Tăbârcea, femeia declarată decedată de medicul de familie.

Personalul medical care a îngrijit-o a constatat că bătrâna nu s-a mai trezit în acea dimineață, așa că l-a chemat pe doctorul de familie, potrivit observatornews.ro, citat de antena3.ro. Specialistul a venit la locuința acesteia, dar nu i-a urmărit semnele vitale, de teamă să nu fie infectată de COVID-19. În urma unei examinări vizuale, a emis certificatul constatator al decesului. Odată declarată moartă, groparii din oraș au fost anunțați să pregătească locul de veci din cimitir, iar angajații de la pompe funebre au venit să o ia pe bătrână. „(…) Mi-au spus că doamna este acoperită cu o pătură, iar noi când am dat pătura la o parte să o preluăm, dânsa încă respira”, a povestit Florin Beliță, administrator firmă pompe funebre.

Caz Predeal: O femeie era tratată la spital în timp ce îi fusese eliberat un certificat de deces
Caz Predeal: O femeie era tratată la spital în timp ce îi fusese eliberat un certificat de deces

Poliția a deschis un dosar în rem în cazul acesta: acuzații și vinovatul principal

Femeia paralizase, a fost dusă la spital și tratată, în timp ce era în mod oficial declarată moartă. Personalul a anunțat Poliția că femeia cu toate că era în viață avea eliberat un certificat de deces din cauza factorilor prezentați mai sus. „Noi ne-am apucat de groapă şi pe urmă am primit telefon de la administraţia bisericii să ne oprim, că femeia a înviat”, povestește groparul. Poliția a deschis un dosar în rem pentru neglijența în serviciu din partea medicului și vătămare corporală din culpă.

„Din primele cercetări efectuate în cauză, poliţiştii au stabilit faptul că în urma solicitării unei examinări medicale privind posibilul deces al femeii de 89 de ani, s-a eliberat un act prin care s-a constatat decesul persoanei”, a declarat Nadia Olaru, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.