Caz șocant! Un șofer fără permis a lovit o polițistă și a bătut un jandarm

Caz șocant! Un șofer fără permis a lovit o polițistă și a bătut un jandarm
În județul Ialomița, Bărbatul, sub influența alcoolului, fuge de la fața locului

Nu de puține ori avem parte de adevărate drame în trafic. Unde mai pui că peste stresul unei zile plin se mai adaugă și consumul de alcool. Ai deja toate incredientele unei răfuieli în trafic care se poate termina dramatic pentru toți cei implicați. Un astfel de caz este și cel al unui șofer din județul Ialomița.

La volan fără permis și mirosind a băutură, în județul Ialomița

Sunt mulți teribiliști pe drumurile României, dar de cele mai multe ori teribilismul lor se termină prost. Din ce în ce mai multe incidente în trafic implică șoferi sub influența alcoolului. La asta se mai adaugă și inconștiența urcării la volan fără permis. Un astfel de caz s-a întâmplat în județul Ialomița, în dreptul localității Țăndărei. Ceea ce ar fi trebuit să fie un control de rutină, a devenit o urmărire prin oraș, terminându-se cu principalul vinovat în spatele gratiilor.

Sub influența alcoolului în județul Ialomița
În județul Ialomița a fost prins un bărbat fără permis

Poliția Rutieră din județul Ialomița, de pe raza localității Țăndărei a relatat cazul unui bărbat sub infuența alcoolului, în acest weekend. La un control de rutină, personajul a reușit să fugă de la fața locului, și după o urmărire prin oraș, poliția rutieră a reușit să-l oprească pe șofer. La verificarea actelor s-a constatat că nu avea permis de conducere și că mirosea și a alcool. Când a fost oprit de poliție, bărbatul, recalcitrant a început să lovească cu pumnii unul din agenți, dar și un jandarm aflat la fața locului.

În arest pentru 30 de zile

Agenții de la Poliția Rutieră din județul Ialomița au încercat să-l supună la testarea cu aparatul etilotest, dar individul a refuzat. Nu le-ar fi dat voie agenților nici să recurgă la procedura de relevare a de probe biologice de sânge. În urma situației create s-a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, cu propunerea de arestare preventivă înaintată magistraților.

Ulterior magistrații de pe lângă Judecătoria Fetești au dispus arestarea preentivă, pentru 30 de zile. În zilele următoarea se vor desfășura și cercetările pentru fapotul că a condus fără permis de conducere, sub influneța alcoolului.

S-a mai dispus și cercetarea pentru utltraj și lovire a agentului de la poliția rutieră și asupra jandarmalui. În noul Cod Penal există, la articolul 335, încadrarea unei astfel de infracțiuni, care atrage după sine și închisoare de pnână la 5 ani.

”Art. 335 – Conducerea unui vehicul fără permis de conducere

(1) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI