O cerință de-a unui șofer cu permisul suspendat a stârnit hohotel de râs pe social media. Ce au răspuns polițiștii când bărbatul a cerut să i-l aducă înapoi Moș Nicolae

O cerință de-a unui șofer cu permisul suspendat a stârnit hohotel de râs pe social media. Ce au răspuns polițiștii când bărbatul a cerut să i-l aducă înapoi Moș Nicolae
Dorința unui șofer de Moș Nicolae

Chiar și oamenii mari îl așteaptă pe Moș Nicolae, în special un șofer care i-a cerut să îi aducă permisul înapoi, după ce polițiștii rutieri l-au luat pentru o perioadă de 90 de zile. A primit și un răspuns, însă nu de la Moș Nicolae, ci de la MAI.

Dorința unui șofer de Moș Nicolae

Ministerul Afacerilor Interne a făcut public un mesaj primit de la un șofer care și-a exprimat dorința de a primi permisul de conducere înapoi, ca și cadou de Moș Nicolae. Profitând de ocazia venii Moșului, acesta a decis să-și încerce norocul la MAI, în speranța că își va recupera permisul mai devreme, după ce a fost suspendat.

Pentru a fi sigur că are succes, șoferul, sau momentan fostul șofer, a subliniat că și-a făcut ghetele și așteaptă cu nerăbdare confirmarea de la MAI că dorința sa poate fi îndeplinită, astfel încât să se bucure de permis de sărbători.

„- Eu am permisul suspendat 3 luni. Că tot vine Moș Nicolae astă seară, dorința mea este să mi-l aducă. Îmi puteți confirma dacă mi-l aduce? Să știți că mi-am făcut și ghetele!”, a spus șoferul care își vrea permisul înapoi.

Răspunsul lui „Moș Nicolae”

A răspuns și Moș Nicolae, în cazul acesta MAI, însă, cel mai probabil, răspunsul nu a fost unul pe placul șoferului. Aceștia au spus că permisul i se va înapoi, însă nu Moș Nicolae i-l va aduce, ci Iepurașul de Paște, deoarece permisul este suspendat timp de 90 de zile.

„- Confirmăm că astă seară vine Moș Nicolae;

– Confirmăm că dorința dumneavoastră a fost auzită;

– Confirmăm că ea va fi și îndeplinită… cu un amendament: permisul dumneavoastră îl va aduce Iepurașul de Paște!

Mulțumim pe această cale Moșului, care a înțeles că trebuie să vă dea un timp de 90 de zile să conștientizați că puteți pune în pericol atât viața dumneavoastră, cât și a celorlalți participanți la trafic!

P.S. Cei care au astfel de dorințe de la Moș Nicolae şi și-au făcut și ghetele, sunt rugați să doarmă încălțați. Cu siguranță Moșul nu va putea onora așa ceva”, transmite MAI șoferilor care speră la un miracol de Moş Nicolae.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI