O cântăreață din România nu își va boteza copilul. Motivul este uluitor

O cântăreață din România nu își va boteza copilul. Motivul este uluitor
O cântăreață din România nu își va boteza copilul. Motivul este uluitor

Adina Postelnicu (40 de ani) și iubitul ei, Glance (29 de ani) pregătesc de zor marea petrecere pe care o vor da în cinstea venirii pe lume a fetiței lor, Zaynab Maria.

O cântăreață din România nu își va boteza copilul

Deși, fiica Adinei de la Heaven a împlinit patru luni, aceasta nu va avea parte de botez, așa cum se practică în religia creștină, iar asta pentru că a moștenit religia tatălui ei, care este musulman: ”Facem o petrecere cu peste 100 de invitați, nu e botez, pentru că asta nu se face la musulmani”, a declarat Adina Postelnicu, potrivit Click!.

În schimb, petrecerea va fi una fastuoasă și va avea loc sâmbătă, 25 ianuarie, la restaurantul Herăstrău. Fericita mămică a ales deja meniul pentru invitați, tortul, însă se mai gândește dacă să-i aducă și ursitoare.

Petrecere cu 100 de invitați

Petrecerea, care va fi una fastuoasă, va avea loc sâmbăta aceasta, 25 ianuarie, la restaurantul Herăstrău, iar fericită mămică a ales meniul pentru invitați, tortul, dar încă se mai gândește dacă să-i aducă fetiței ursitoare.

Glance nu vrea ursitoare, le consideră un moft, așa că nu cred că vom avea. Eu am vrut petrecere restrânsă, doar cu familia și am ajuns la peste sută de invitați”, a mai declarat Adina de la Heaven pentru Click!

Chiar cu câteva zile înainte de petrecere, cadourile au început să curgă pentru fiica Adinei. Micuța a primit din partea echipei Flash Monden, de la Prima TV un cort teepee Twindeco în care se poate juca și un fotoliu pentru copii. “Până acum am primit multe hăinuțe, lenjerie pentru ea, dar un cort pentru joacă e ceva minunat. Cred ca nu va mai dormi în pătuț de acum încolo”, a declarat Adina Postelnicu pentru sursa mai sus menționată.

Anunțul Patriarhiei: «Copilul moștenește religia tatălui»

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a spus pentru ”Click!” că artiștii trebuie să treacă unul în religia celuilalt.
“Nu există cununie religioasă între un creștin și un musulman. Trebuie să treacă unul dintre ei la religia celuilalt. Nu are importanță care dintre soți”. Islamul permite ca soția să-și păstreze religia, dar copilul trebuie să moștenească religia tatălui.