Văduva lui Mihai Constantinescu, la prima petrecere după moartea artistului. I-a întristat pe toți cei de față

Autor: Andrei Simion - 19:00, 12 ian. 2020
Mihai Constantinescu și Simona Secrier

Moartea lui Mihai Constantinescu din ultima jumătate a anului trecut a întristat o țară-ntreagă. Simona Secrier, văduva sa, a trecut și încă trece prin clipe grele, după ce și-a luat adio pentru totdeauna de la soțul său.

Simona Secrier, singurătate zdrobitoare

Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie 2019, în urma unui stop cardio-resporator neresesuscitabil, la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală. Veștea morții sale a venit ca un trăsnet și a întristat pe toată lumea. Artistul avea la activ două infarcturi care i-au agravat starea, fiind internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Capitală. Mihai Constantinescu suferea de stenoză aortică strânsă, hipertensiune pulmonară medie, cardiopatie valvulară şi insuficienţe respiratorii.

Simona Secrier încearcă să treacă, cu ajutorul colegilor de breaslă și prietenilor peste cumplitul eveniment din viața sa. Ea a participat la Revelionul Artiștilor, însă, de data aceasta, fără regretatul ei soț.
Ca să mai uite de durerea din urma pierderii soțului ei, ea a mers săptămâna aceasta, pe 10 ianuarie la Revelionul Artiștilor, organizat de solista de muzică populară Claudia Ghițulescu, la un local din restaurant din localitatea Domnești, județul Ilfov.

Simona a fost o apariție sobră la eveniment, fiind îmbrăcată în întregime în negru. În timp ce lumea se distra și dansa, Simona a stat doar la masă, văduva lui Mihai Constantinescu a ramas doar la masă.

Simona Secrieri, la Revelionul Artiștilor. Sursa foto: click.ro
Simona Secrier, la Revelionul Artiștilor. Sursa foto: click.ro

Simona și Mihai Constantinescu s-au căsătorit în anul 2017, după o relație de mai bine de 20 de ani. Chiar dacă între cei doi era o diferență de vârstă de 24 de ani, dragostea a contat, așa că anii au trecut nestingheriți pe lângă iubirea lor. De altfel, cuplul a declarat cu fiecare ocazie că vârsta nu a fost o problemă pentru ei, iar relația și viața lor a decurs frumos și a fost presărată cu multe momente vesele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI