O cântăreață din România dă lovitura. Va fi prezentă la mai multe evenimente decât Delia sau Smiley (exclusiv)

O cântăreață din România dă lovitura. Va fi prezentă la mai multe evenimente decât Delia sau Smiley (exclusiv)
O cântăreață din România dă lovitura. Va fi prezentă la mai multe evenimente decât Delia sau Smiley (exclusiv)

O tânără cântăreață de muzică populară din România se poate numi o artistă fericită, după ce a fost invitată să cânte la peste 100 de evenimente care vor avea loc anul acesta. Despre cine este vorba?

Solista care va da lovitura anul acesta

Tânăra solistă de muzică populară, Maria Olteanu, se numără printre artiștii care vor avea parte de evenimente cu carul anul acesta. După ce anul trecut evenimentele de orice fel au fost oprite temporar, în contextul pandemiei de coronavirus, acum este timpul ca artiștii să revină în forță pentru a recupera perioada trecută.

Mulți dintre aceștia s-au plâns că au dus dorul scenei. Totodată, a fost o perioadă de stagnare pentru ei și din punct de vedere financiar. Acum, însă, după redeschiderea sezonului petrecerilor, printre primii artiști care deja se pot laudă cu evenimentele viitoare se numără și Maria Olteanu.

Cântăreața de muzică populară a declarat într-un interviu acordat pentru impact.ro, că urmează să fie prezentă anul acesta la peste o sută de nunți, în calitate de solistă.

“Am continuat să fac vocalize, să repet. Am învățat piese noi. Viața de artist nu înseamnă numai concerte și onorarii”, spunea artista conform sursei precizate.

Ca în cazul tuturor artisților, anul trecut a fost unul de stagnare și pentru Maria. Izolarea a făcut ca mulți dintre cântăreți să se trezească peste noapte că nu mai pot să-și exercite profesia de artiști. Dacă înainte aveau cântări în fiecare week-end, timp de aproape un an de zile au fost nevoiți să se descurce fiecare cum a putut.

Maria Olteanu nu a stat degeaba

Maria nu a stat degeaba în tot acest timp. Artista a povestit, conform sursei precizate că, a muncit, pregătindu-se pentru revenirea la viața normală. A cântat în continuare în studio, unde a repetat și exersat noi piese cu care și-a îmbogățit repertoriul.

 “Am continuat să fac vocalize, să repet. Am învățat piese noi. Viața de artist nu înseamnă numai concerte și onorarii. Înseamnă în același timp și multă muncă”, a declarat cântăreața în exclusivitate pentru impact.ro.

Înainte de pandemie, Maria Olteanu avea încheiate câteva zeci de contracte, însă multe dintre acestea s-au anulat, iar nunțile au fost reprogramate. După cum declara chiar artista, unele nunți au fost cu totul anulate si nu vor mai avea loc.

“Unele nunți nu vor mai avea loc nici după redeschiderea sezonului pentru evenimentele private, întrucât am fost anunțați că mirii s-au despărțit între timp, chiar dacă pregătiseră totul minuțios și-și cumpăraseră și verighetele”, a mai spus Maria.

Acum, însă, Maria este fericită de faptul că lucrurile s-au mai îndreptat în ce privește cariera ei muzicală și susține că va avea parte de un an plin de evenimnete.

”Am în jur de 100 de nunți la care trebuie să cânt împreună cu trupa Rustic sau ca artistă solo. Au rămas valabile contractele pe care le aveam, să cânt la nunțile amânate, împreună cu trupa Rustic, și, între timp, au mai venit și altele noi. Începând cu luna mai, când toată lumea speră să se ridice restricțiile în ceea ce privește organizarea evenimentelor private și pentru anul următor, mai precis pentru prima jumătate a lui 2022, am în jur de 100 de nunți la care trebuie să cânt împreună cu trupa Rustic sau ca artistă solo”, a mai spus artista.

Cine este Maria Olteanu

Maria Olteanu este o tânără solistă din zona Olteniei. S-a născut la Scornicești și se bucură de succes în rândul noii generații de artiști de muzică populară. A fost asemănată cu Maria Dragomiroiu, atât pentru talentul ei cât și pentru podoaba sa capilară. Maria nu s-a mai tuns de peste 15 si are mare grijă de părul său.