O bunicuţă de 94 de ani face senzaţie. A traversat râul Mureş pe un cablu: “Ce ziceţi,vă băgaţi?”

O bunicuţă de 94 de ani face senzaţie. A traversat râul Mureş pe un cablu: “Ce ziceţi,vă băgaţi?”
O bunicuță a traversat râul Mureș pe un cablu. Bătrânica sfidează orice preconcepție

O bunicuță de 94 de ani a reușit să lase pe toată lumea fără cuvinte. Aceasta a demonstrat că nimic nu poate să te oprească indiferent de vârsta pe care o ai. Bătrâna a traversat râul Mureș pe un cabul. Cum a reușit acest lucru și care a fost reacția internauților?

O bunicuță de 94 de ani a traversat râul Mureș pe un cablu

Un fost politician de la USL a distribuit un clip cel puțin surprinzător pe rețelele de socializare. Radu Groza a postat și un mesaj alături de filmarea care a șocat pe toată lumea.

În imagini se poate vedea o bătrânică în vârstă de 94 de ani care pleacă la drum într-un dispozitiv care o ajută să ajungă pe un cablu pe partea cealaltă a râului Mureș. Concret, bătrânica s-a suit curajoasă pe instalația care a ajutat-o să treacă apa.

Acesta a subliniat că bătrâna este un exemplu de curaj și de putere la cei 94 de ani care nu o fac în niciun fel să se simtă mai puțin potrivită pentru anumite activități. Bărbatul a mărturisit urmăritorilor că nu a reușit să capteze și partea în care se chinuia să urce pe instalație și în care totuși se văita.

„Ce ziceti, va bagati? Serios, testati instalatia! Poate vă inspiră si faceti ceva la scara mare…ceva mare si pe sus, nu stiu…vedeti dumneavoastra. Da’ sa fie mai mare decat gondola aia mica spre Platou! Salutari de la bunicuta!

Calatoria bătrânicii temerare nu este o iluzie, Bătrânica 94 nu este o naluca, ea ne obliga sa ne deschidem ochii si sa spunem tare si răspicat, ii obliga chiar si pe cei care inca il considera baiat de treaba pe Zoli si nu cer socoteala pentru un PET aruncat pe jos. Bătrânica 94 e un fenomen, Batrănica 94 e cool si isi vede de propriul drum. Trăiască Batranica 94!”, a fost mesajul acestuia de pe rețelele de socializare.

Vârsta este doar un număr

De-a lungul anilor și edițiilor Jocurilor Olimpice moderne, din 1896 până în zilele noastre, sportivii s-au luptat cu orice preț pentru medalii și au devenit mai încrezători indiferent de vârstă. Cel mai bătrân sportiv din istoria Jocurilor Olimpice este suedezul Oscar Swahn care avea 72 de ani și 281 de zile când a concurat în 1920 la tir.

Acesta a câștigat o medalie de argint și a rămas și până în prezent cel mai vârstnic atlet de la Jocurile Olimpice. Al doilea cel mai în vârstă este călărețul austriac Arthur von Pongracz care avea tot 72 de ani când a concurat la Jocurile Olimpice din 1936, unde a terminat pe locul 4.

De asemenea, călărețul japonez Hiroshi Hoketsu a devenit și el cunoscut datorită vârstei și curajului cu care a acceptat provocarea. La vârsta de 71 de ani a concurat la Jocurile Olimpice din 2021 din Londra, unde a terminat pe locul 40 la proba individuală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI