O altă jurnalistă urmărită de români părăsește Realitatea. Cine este de data aceasta

Cine a mai plecat de la Realitatea Plus

Redacția Realitatea TV anunță plecarea unei importante jurnaliste. Ea a venit acum fix un an aici și s-a ocupat de proiectul „Reportajele Realității”. Jurnalista spune că, pur și simplu, a simțit nevoia unei schimbări.

„N-am plecat cu scandal, mi-a plăcut mult la Realitatea”

Plecare de senzație la Realitatea Plus! Anamaria Nedelcoff a anunțat că se retrage din echipa Realității, dar că va continua să facă reportaje. Jurnalista nu a intrat prea mult în detaliile deciziei sale. A spus doar că are un alt proiect căruia i se va alătura, începând cu 1 aprilie.

Contactată de Paginademedia, Anamaria Nedelcoff a spus:

„Pur și simplu am decis să fac o schimbare. E ca într-o căsnicie, când nu mai merg anumite lucruri e mai bine să te retragi. N-am plecat cu scandal, mie mi-a plăcut foarte mult la Realitatea TV și la Reportajele Realității. Îmi doresc să fac mai multe și simt că pot să fac mai multe.”

Jurnalista Anamaria Nedelcoff și-a anunțat plecarea de la Realitatea Plus și pe pagina sa de Facebook. Plecase de la Digi24, unde fusese implicată în campania „Românina Furată”.

A fost redactor-șef la Știrideiași în 2018 și redactor-șef la Replica (Deva). În Deva a realizat emisiuni la posturile locale. A fost, apoi, corespondent la Starea Nației și a venit la Digi 24 în octombrie 2018, de unde a plecat în martie 2019.

Anamaria Nedelcoff, jurnalist de reportaj, va fi implicată într-un alt proiect
Anamaria Nedelcoff, jurnalist de reportaj, va fi implicată într-un alt proiect

A venit Oreste Teodorescu

În ultima vrene, postul „Realitatea Plus” se confruntă cu multe demisii de răsunet. Denise Rifai, realizatoarea emisiunii „Legile Puterii”, a plecat, dar au venit Oreste Teodorescu și Mădălina Dobrovolschi, fost jurnalist B1TV, fost purtător de cuvânt la Cotroceni.

O altă plecare de răsunet a fost cea a lui Edward Pastia.

La Realitatea au debutat persoane din structura PSD, precum Anca Alexandrescu. Aceasta este fost consilier al lui Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI