O actriță celebră, abuzată de Marilyn Manson?! Acuze extrem de grave

O actriță celebră, abuzată de Marilyn Manson?! Acuze extrem de grave
Cine este celebra actrita care a fost abuzata de Marilyn Manson

O actriță celebră, abuzată de Marilyn Manson?! Acuze extrem de grave aduse controversatului artist. Cine este faimoasa actriță care a avut curajul de a recunoaște în mod public drama prin care a trecut din cauza lui Manson. Frumoasa blondină a mărturisit că a fost agresată sexual, ani la rândul, de fostul soț al Ditei von Teese.

O actriță celebră, abuzată de Marilyn Manson?!

Marilyn Manson este considerat unul dintre cei mai controversați artiști ai mapamondului. Stilul de viață excentric, aparițiile șocane și stilul muzical pe care-l abordează l-au plasat, întotdeauna, în centrul atenției mass-media. Cu toate acestea, recent, numele său a fost implicat într-un scandal de natură sexuală.

Evan Rachel Wood, actrița celebră din serialul Westworld, a făcut declarații șocante atunci când a l-a acuzat pe Marilyn Manson că ar fi profitat de ea ani la rând. Artista nominalizată la Globurile de Aur a publicat luni, 1 februarie, un mesaj pe pagina sa de Instagram în care a detaliat acuzaţiile. Actrița susține că l-a cunoscut pe Manson pe vremea când ea avea numai 18 ani și el 36.

„Numele agresorului meu este Brian Warner, cunoscut lumii drept Marilyn Manson. A început să mă seducă pe vremea când eram adolescentă şi m-a abuzat oribil ani de zile. Am fost spălată pe creier şi manipulată ca să mă supun. Nu mai vreau să trăiesc cu frică de represalii, calomnii sau şantaj. Sunt aici pentru a-l expune pe acest om periculos şi pentru a lansa un apel companiilor care l-au susţinut, înainte ca el să distrugă alte vieţi. Sunt alături de numeroasele victime care nu vor mai păstra tăcerea”, a transmis Evan Rachel Wood pe rețeaua de socializare.

Cum a răspuns Marilyn Manson acuzațiilor de abuz

În semn de solidaritate, alte patru femei au rupt tăcerea și au detaliat propriile acuzații împotriva lui Manson, detaliind experiențele îngrozitoare care includ agresiune sexuală, abuz psihologic și diverse forme de constrângere, violență și intimidare. După ce a fost lăsat rapid de casa sa de discuri, Loma Vista, și retras dintr-o serie TV, Marilyn Manson a postat o declarație pe contul său de Instagram, în care a negat complet orice tip de acuzații care-l priveau:

„Evident, arta și viața mea au au fost mult timp magneți pentru controversă, dar aceste afirmații recente despre mine sunt denaturări oribile ale realității. Relațiile mele intime au fost întotdeauna pe deplin consensuale cu partenerii cu aceeași idee. Indiferent de modul în care – și de ce – alții aleg acum să denatureze trecutul, acesta este adevărul.”, s-a apărat controversatul cântăreț, conform celor de la Vanity Fair.