Vedeta care își acoperă gâtul non-stop: „Am făcut vreo 20 de cancere de piele!”

Vedeta care își acoperă gâtul non-stop: „Am făcut vreo 20 de cancere de piele!”
Cine este vedeta care isi acopera mereu gatul

Cine este vedeta care își acoperă gâtul non-stop. A făcut cancer de piele de 20 de ori, dar nu s-a lăsat doborâtă de obstacolele pe care viața i le-a pus în cale. Este una dintre cele mai cunoscute actrițe din toate timpurile, dar este nevoită să se afișeze în public, în permanență, cu gâtul acoperit. Cine este faimoasa actriță care este nevoită să se acopere din cauza cicatricilor. 

Cine este vedeta care își acoperă gâtul non-stop

E faimoasă, e carismatică, e plină de viață și are milioane de fani în toate colțurile mapamondului. Diane Keeton este una dintre cele mai cunoscute actrițe din lume. Starul din Annie Hall și Nașul a luat cu asalt rețelele de socializare și a devenit, în scurt timp, unul dintre cei mai apreciați influenceri de fashion, la venerabila vârstă de 75 de ani. Chiar dacă afișează, în permanență, un zâmbet cuceritor, în spatele veseliei se ascunde o poveste de viață cutremurătoare.

Reputata actriță laureată cu Oscar s-a confruntat cu nemilosul cancer de piele, prima dată, la vârsta de 21 ani, cînd a fost diagnosticată de medici cu carcinom bazocelular. Blondina susține că a boala a recidivat de 20 de ori până acum și că, din păcate, pare a fi moștenire genetică întrucât și tatăl și mătușa ei s-au confruntat cu aceeași afecțiune:

„Este o istorie a familiei. Îmi amintesc că mătușa mea Martha a avut un cancer de piele atât de rău încât i-au scos nasul. Tatăl meu a avut cancer de piele bazal, iar fratele meu a avut-o. Este dificil cu acest cancer de piele. De aceea trebuie să puneți cremă solară”, a declarat Diane Keaton, potrivit survivornet.com.

Cum reușește Diane Keaton să uite de boală

Pentru a uita de problemele de sănătate, simpatica actriță s-a reinventat și, astfel, a devenit un model demn de urmat pentru toate domnișoarele și doamnele care iubesc moda. Dragostea ei pentru mănuși, pălării și gulerele de țesătură face parte, de asemenea, din strategia ei de protecție solară.

Rochii lungi, bluze până pe gât, pălării spectaculoase și costume de top. În anul 2020, Diane Keaton ne-a făcut pandemia mai plăcută postând numeroase fotografii și clipuri pe pagina ei oficială de Instagram, în care și-a etalat stilul vestimentar desăvârșit. Actrița se bucură de viață și încurajează oamenii să viziteze cabinetul dermatologului atunci când observă o anomalie a pielii.

„Când am crescut, (n.r. – protecția solară) nici măcar nu a fost în preajmă sau nu s-a discutat … Sunt atât de protejată acum.” a declarat Diane Keaton pentru Hollywood Reporter, menționând că nu iese din casă fără să se dea cu cremă de protecție solară.