Nuțu Cămătaru, dezvăluiri despre Liviu Dragnea în cartea sa: ”V-am spus că nu mint” VIDEO EXCLUSIV

Nuțu Cămătaru, dezvăluiri despre Liviu Dragnea în cartea sa: ”V-am spus că nu mint” VIDEO EXCLUSIV
Codin Maticiuc a stat pe langa Nutu Camataru timp de 5 ani

Nuțu Cămătaru se vede jucat în filme de către Mihai Bobonete, celebrul actor din serialul ”Las Fierbinți”. Pe de altă parte, același Cămătaru susține că până și Liviu Dragnea i-a cerut ajutorul, atunci când era închis la pușcărie, la Rahova.

Ce spune Nuțu Cămătaru despre Liviu Dragnea

Interlopul Ion Balint, alias Nuțu Cămătaru, a aruncat miercuri ”bomba” pe piața media, afirmând fără doar și poate că Liviu Dragnea, fostul lider al PSD și într-o vreme considerat cel mai puternic om de stat din România, până la condamnarea sa definitivă la închisoare din mai 2019, a apelat la influența acestuia.  

”V-am spus că nu mint. Liviu Dragnea nu a apelat el direct la mine pe această temă. Nu am avut niciun un dialog cu Liviu Dragnea pe un asemenea subiect.

Liviu Dragnea nu a apelat el, dar a apelat altcineva”, a anunțat Ion Balint într-o conferință de presă cu ocazia lansării volumului ”Viața lui Nuțu Cămătaru. Dresor de lei și de fraieri”, scrisă de Codin Maticiuc.

El însuși cu o vastă experiență de deținut, întrucât Ion Balint a efectuat 18 ani de închisoare pentru diverse condamnări, Ion Banlint a arătat că ”în pușcării există multe scursuri. Unii merită să se afle acolo, alții nu merită, în timp ce există și o categorie care merită mai puțin!”.

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a dezmințit categoric o asemenea variantă, susținând că nici ea, și nici Liviu Dragnea, nu au cerut vreodată ”protecția cuiva”.

Codin Maticiuc, martor când s-a cerut protecție pentru Dragnea

La rândul său, autorul cărții, Codin Maticiuc a ținut și el să confirme veridictatea unui asemenea episod. ”Am fost martor când s-a întâmplat asta, adică când s-a cerut protecție pentru Liviu Dragnea.

Fratele lui Nuțu Cămătaru, Sile, era tot la Rahova, în acea perioadă”, a afirmat la rândul său Codin Maticiuc.

L-a cunoscut pe Bobonete într-o toaletă

Pe de altă parte, Ion Balint a lăsat să se înțeleagăî că actorul său preferat pentru a-l interpreta, în cazul în care cartea va fi urmată de un film, așa cum își dorește Codin Maticiuc, e nimeni altul decât Mihai Bobonete, crâșmarul faimos din serialul ”Las Fierbinți”.

”În primul rând, cel care mă va juca trebuie să aibă mustață. L-am cunoscut pe Bobonete într-o toaletă la Lebăda. S-a întâmplat să intrăm amândoi, în același timp acolo. M-a oprit și mi-a zis următoarele:

„La Sibiu eram cu Klaus Iohannis, la Lebăda, cu tine!

Bobonete mi s-a părut un tip foarte OK!”, ignorând astfel varianta ca Mihai Bendeac, unul dintre prietenii buni ai lui Maticiuc să joace rolul principal într-un eventual film.

Cum a ajuns Maticiuc să ia legătura cu Nuțu Cămătaru

Pe de altă parte, Codin Maticiuc a precizat că a lucrat la cartea aceasta din 2017 încoace.

”Am realizat că este un subiect prin 2014 când, aflându-mă la Miami, într-o dimineață de duminică, am primit pe sub ușă ziarul local. Iar pe prima pagină a ziarului ”Miami Herald” era Nuțu Cămătaru.

Atunci mi-am zis că dacă Nuțu Cămătaru e pe prima pagină la Miami, trebuie să fac neapărat ceva cu el.

Abia în 2017 am găsit o cunoștință comună care m-a dus la Nuțu. Am reușit să-l conving să mă lase să îi aflu povestea!”, a declarat Maticiuc.

Cinci ani am stat pe lângă el”


Timp de aproape cinci ani, Codin Maticiuc a stat alături de Nuțu Cămătaru, după ce acesta și-a dat acordul, însoțindu-l în diverse locuri și cu diverse ocazii.

Cinci ani am stat pe lângă el, de la nunți și petreceri până la închisori. Am fost cu el să-și viziteze fiul, aflat în pușcărie pe atunci, l-am însoțit la Curtea Supremă unde a fost și condamnat.

L-am vizitat la Jilava, la Penitenciarul din Ploiești și la cel din Găești. Am văzut și condițiile generale din penitenciare, dar și cele speciale pentru clanuri și îndeosebi pentru  Inamicul Public Numărul Unu.

5 ani de când am intrat în lumea lui, în care i-am cunoscut deopotrivă anturajul și dușmanii, poveștile și familia.

Acum nu știu exact dacă am devenit membru al familiei sau doar al clanului Cămătaru, fiindcă tot la o nuntă, când să facem o fotografie, am primit și această precizare clară din partea cuiva apropiat lui Nuțu Cămătaru!

Dar am fost aproape de istoria sa din ultimii ani!”, a conchis Codin Maticiuc.