Nuntă surpriză în showbizul românesc. Se căsătoresc chiar miercuri, în Turcia

Nuntă surpriză în showbizul românesc. Se căsătoresc chiar miercuri, în Turcia
Nunta mare in showbizul din Romania

O nuntă surpriză va avea loc în showbizul românesc. Mirii se căsătoresc chiar miercuri, în Turcia. Este bucurie mare în showbiz-ul românesc după ce s-a aflat că Armin Nicoară și Claudia Puican sunt în pragul pregătirilor pentru marele eveniment din viața lor.

Nuntă mare în showbizul din România. Un celebru saxofonist se căsătorește cu iubita cântăreață. Marele eveniment are loc tocmai în Turcia

Armin Nicoară și Claudia Puican se vor căsători în Turcia, miercuri, alături de prietenii apropiați, precum și de familie. De asemenea, la marele eveniment vor participa circa 100 de invitați.

Armin Nicoară și Claudia Puican radiază de fericire în aceste zile, pentru că cei doi vor avea parte de evenimentul mult așteptat. Aceștia sunt în pragul pregătirilor pentru marele eveniment care va avea loc mâine, chiar în cunoscuta stațiune turistică Antalya.

Armin Nicoară și-a cerut iubita în căsătorie în urmă cu câteva săptămâni

Cunoscutul saxofonist Armin Nicoară a cerut-o în căsătorie pe frumoasa lui iubită în urmă cu mai multe săptămâni, iar cei doi au decis deja să facă pasul cel mare, astfel că mâine, alături de familie și prieteni vor avea parte de cel mai important eveniment din viața lor.

Armin Nicoară și Claudia Puican își vor uni destinele, însă nu înainte de a fi pus la punct toate detaliile pentru marele eveniment. Astfel, cei doi au ales o destinație departe de meleagurile românești pentru a se bucura de marele eveniment.

De ce a trebuit Armin Nicoară să îi ofere iubitei sale două inele de logodnă

În urmă cu doar câteva zile, Armin Nicoară a dezvăluit că i-a oferit iubitei sale un inel, asta după ce e Claudia Puican l-a rătăcit pe primul.

„Inelul acela a fost pierdut, nu l-am mai găsit. Asta e viața, nu stăm noi într-un inel. Am luat decizia să-i iau altul, sper să nu-l mai piardă. Al treilea nu i-l mai iau. (…) Noi avem o piesă pentru dansul mirilor (…) dacă tot am filmat acest videoclip, am zis că este cel mai bun moment pentru a-i da inelul.

Cum a cerut-o Armin Nicoară pe Claudia Puican în căsătorie. Aceasta a crezut că face mișto

Mai ales că noi am filmat într-o biserică. Am găsit acest moment în fața altarului să-i dau inelul. Ea nu s-a așteptat, a crezut că e vreo glumă de-ale mele, dar când a văzut că e serioasă treaba, s-a emoționat”, a mărturisit Armin Nicoară, la Antena Stars.